Merhaba, Superonline kullanıyorum ve 1000 Mbps pakete geçtim ancak altyapımı bilmiyorum. Kablo kalitesiz olduğu için 700 Mbps indirme alıyorum. Gigabit fiber olup olmadığına nasıl bakacağım?
Turkcell hocam.Gigabit fiberden kastınız TürkNet Gigafiber mi?
Baktım Fiber diyor ama gigafiber demiyor 850mbps alıyorum şu an elimdeki imkanlarla ona şaşırdım.Turkcell Superonline Altyapı Sorgulama | Fiber İnternet Hemen Öğrenin Bu siteden sorgulatabilirsin.
Aynı şekilde hocam baktım ama gigafiber gözükmüyor ama 850mbps alabiliyorum hız testinde.Turkcell Superonline Altyapı Sorgulama | Fiber İnternet Hemen Öğrenin
Adresinizde Turkcell Superonline altyapısı var mı hemen öğrenin! Fiber veya ADSL uygunluğunu sorgulayarak hızlı internet keyfine başlayın.www.superonline.net
GigaFiber gözükmüyor ama 850Mbps alabiliyorum hız testinde.
Görüşmedim ama 1000mbps paket satıyorlar ve geçilebiliyor saçmalık.Demek ki fiber altyapı var. Müşteri Hizmetleri ile görüştünüz mü?
Görüşmedim ama 1000 Mbps paket satıyorlar ve geçilebiliyor saçmalık.
Başka çarem kalmadı hocam zaten çünkü bakmadığım yer kalmadı nette. Teşekkürler.İsterseniz görüşüp onlardan net bilgi alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.