OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 21 Nisan 2022 #1 Bina da fiber altyapısı olup olmadığını nasıl anlayabilirim acaba?
KendindeKaybolmak Picopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #2 OnePC dedi: Bina da fiber altyapısı olup olmadığını nasıl anlayabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Adresini operatör altyapı sorgulama sitelerine girerek altyapı kontrol edebilirsin kendin veya TT Vodafone veya diğer operatörlerle görüşüp fiber var mı diye sorabilirsin.
OnePC dedi: Bina da fiber altyapısı olup olmadığını nasıl anlayabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Adresini operatör altyapı sorgulama sitelerine girerek altyapı kontrol edebilirsin kendin veya TT Vodafone veya diğer operatörlerle görüşüp fiber var mı diye sorabilirsin.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 21 Nisan 2022 #3 KendindeKaybolmak dedi: Adresini girerek altyapı kontrol edebilirsin kendin veya TT Vodafone veya diğer operatörlerle görüşüp fiber var mı diye sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnternetten nasıl altyapı kontrol edebilirim ?
KendindeKaybolmak dedi: Adresini girerek altyapı kontrol edebilirsin kendin veya TT Vodafone veya diğer operatörlerle görüşüp fiber var mı diye sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnternetten nasıl altyapı kontrol edebilirim ?
KendindeKaybolmak Picopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #4 OnePC dedi: İnternetten nasıl altyapı kontrol edebilirim? Genişletmek için tıkla... İnternet, Mobil Başvuru | Türk Telekom Kapsama Haritası örneğin hocam. Ama önerim arayıp detaylıca sorman ayrıca bir operatör var derse ekstra sor sizemi ait yoksa başka operatörünmü. OnePC dedi: İnternetten nasıl altyapı kontrol edebilirim? Genişletmek için tıkla...
OnePC dedi: İnternetten nasıl altyapı kontrol edebilirim? Genişletmek için tıkla... İnternet, Mobil Başvuru | Türk Telekom Kapsama Haritası örneğin hocam. Ama önerim arayıp detaylıca sorman ayrıca bir operatör var derse ekstra sor sizemi ait yoksa başka operatörünmü. OnePC dedi: İnternetten nasıl altyapı kontrol edebilirim? Genişletmek için tıkla...
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 21 Nisan 2022 #5 KendindeKaybolmak dedi: İnternet, Mobil Başvuru | Türk Telekom Kapsama Haritası örneğin hocam. Ama önerim arayıp detaylıca sorman ayrıca bir operatör var derse ekstra sor sizemi ait yoksa başka operatörünmü. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom FİBERNET İnternet desteğinden faydalanabilirsiniz diyor hocam. TürkNet de Altyapınız 100 Mbps'e kadar destekliyor diyor.
KendindeKaybolmak dedi: İnternet, Mobil Başvuru | Türk Telekom Kapsama Haritası örneğin hocam. Ama önerim arayıp detaylıca sorman ayrıca bir operatör var derse ekstra sor sizemi ait yoksa başka operatörünmü. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom FİBERNET İnternet desteğinden faydalanabilirsiniz diyor hocam. TürkNet de Altyapınız 100 Mbps'e kadar destekliyor diyor.
C cem.ayaydin Kilopat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #6 Fiber İnternet - TURKCELL SUPERONLINE bu siteden de bakabilirsiniz.
KendindeKaybolmak Picopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #7 OnePC dedi: Türk Telekom fibernet internet desteğinden faydalanabilirsiniz diyor hocam. TurkNet de altyapınız 100 Mbps'e kadar destekliyor diyor. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da var anladığım kadarıyla müsait bir zamanda ara TT'yi tams sorgula ayrıca türknetde sanırım fiber yok olsa 1000'e kadar zorlardı.
OnePC dedi: Türk Telekom fibernet internet desteğinden faydalanabilirsiniz diyor hocam. TurkNet de altyapınız 100 Mbps'e kadar destekliyor diyor. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da var anladığım kadarıyla müsait bir zamanda ara TT'yi tams sorgula ayrıca türknetde sanırım fiber yok olsa 1000'e kadar zorlardı.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 21 Nisan 2022 #8 cem.ayaydin dedi: Fiber İnternet - TURKCELL SUPERONLINE bu siteden de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Türkcellde de Fiber altyapısı olduğunu gördüm hocam. KendindeKaybolmak dedi: Türk Telekom'da var anladığım kadarıyla müsait bir zamanda ara TT'yi tams sorgula ayrıca türknetde sanırım fiber yok olsa 1000'e kadar zorlardı. Genişletmek için tıkla... Nasıl 100 e kadar zorlardı hocam anlamadım da tam maalesef kusura bakmayın Yani TürkNet de fiber yok mu ?
cem.ayaydin dedi: Fiber İnternet - TURKCELL SUPERONLINE bu siteden de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Türkcellde de Fiber altyapısı olduğunu gördüm hocam. KendindeKaybolmak dedi: Türk Telekom'da var anladığım kadarıyla müsait bir zamanda ara TT'yi tams sorgula ayrıca türknetde sanırım fiber yok olsa 1000'e kadar zorlardı. Genişletmek için tıkla... Nasıl 100 e kadar zorlardı hocam anlamadım da tam maalesef kusura bakmayın Yani TürkNet de fiber yok mu ?
KendindeKaybolmak Picopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #9 OnePC dedi: Turkcell'de de fiber altyapısı olduğunu gördüm hocam. Genişletmek için tıkla... İki operatör birden fiber bağlar mı bilmem onu sorgulamak gerekir Turkcell'i aradığında fiber alt yapısının onlaramı ait yoksa kiralıkmı olduğunu sor. OnePC dedi: Turkcell'de de fiber altyapısı olduğunu gördüm hocam. Nasıl 100'e kadar zorlardı hocam anlamadım da tam maalesef kusura bakmayın yani TurkNet de fiber yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok gözüküyor fiber olsa 100'ü geçerdi diye tahmin ediyorum TurkNet Türkiye'de 1000MBPS internet hizmeti verebilen bir kurum.
OnePC dedi: Turkcell'de de fiber altyapısı olduğunu gördüm hocam. Genişletmek için tıkla... İki operatör birden fiber bağlar mı bilmem onu sorgulamak gerekir Turkcell'i aradığında fiber alt yapısının onlaramı ait yoksa kiralıkmı olduğunu sor. OnePC dedi: Turkcell'de de fiber altyapısı olduğunu gördüm hocam. Nasıl 100'e kadar zorlardı hocam anlamadım da tam maalesef kusura bakmayın yani TurkNet de fiber yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok gözüküyor fiber olsa 100'ü geçerdi diye tahmin ediyorum TurkNet Türkiye'de 1000MBPS internet hizmeti verebilen bir kurum.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 21 Nisan 2022 #10 KendindeKaybolmak dedi: İki operatör birden fiber bağlar mı bilmem onu sorgulamak gerekir Turkcell'i aradığında fiber alt yapısının onlaramı ait yoksa kiralıkmı olduğunu sor. Genişletmek için tıkla... Biz Vodofone kullanıyoruz da internet de çok yavaş. Oturduğumuz evde tam merkezde. İnternet neden yavaş hala anlayamıyorum. KendindeKaybolmak dedi: Yok gözüküyor fiber olsa 100'ü geçerdi diye tahmin ediyorum TurkNet Türkiye'de 1000MBPS internet hizmeti verebilen bir kurum. Genişletmek için tıkla... Yan sokakta ki binaları sorgulayınca 80 Mbps sonuç çıkıyor hocam.
KendindeKaybolmak dedi: İki operatör birden fiber bağlar mı bilmem onu sorgulamak gerekir Turkcell'i aradığında fiber alt yapısının onlaramı ait yoksa kiralıkmı olduğunu sor. Genişletmek için tıkla... Biz Vodofone kullanıyoruz da internet de çok yavaş. Oturduğumuz evde tam merkezde. İnternet neden yavaş hala anlayamıyorum. KendindeKaybolmak dedi: Yok gözüküyor fiber olsa 100'ü geçerdi diye tahmin ediyorum TurkNet Türkiye'de 1000MBPS internet hizmeti verebilen bir kurum. Genişletmek için tıkla... Yan sokakta ki binaları sorgulayınca 80 Mbps sonuç çıkıyor hocam.