Kubilay356 Femtopat Katılım 25 Ekim 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:35 #1 Lıterhf dedi: FixNet - Fiber Internet FixNET - Sınırsız internet www.fixnet.com.tr SistemHost.Com Hosting - Profesyonel Hosting Paketleri - VDS - VPS - Kiralýk Sunucu - Marka Tescil Hosting Paketleri, Profesyonel Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting, VDS, VPS, Marka Tescil Hizmetleri www.sistemhost.com Metro Ethernet alabilirsiniz simetrik size özel. Asimetirk normal fiber Telekom altyapısında isterseniz. Kazı ücreti istiyorlar diye biliyorum proje ile mesafe farklı ile değişmektedir. Genişletmek için tıkla... Bizim mahallemizde fiber yok. Kendim kurdurtsam TTNET altyapısı var. Ne kadara mâl olur? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 17:21
Lıterhf dedi: FixNet - Fiber Internet FixNET - Sınırsız internet www.fixnet.com.tr SistemHost.Com Hosting - Profesyonel Hosting Paketleri - VDS - VPS - Kiralýk Sunucu - Marka Tescil Hosting Paketleri, Profesyonel Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting, VDS, VPS, Marka Tescil Hizmetleri www.sistemhost.com Metro Ethernet alabilirsiniz simetrik size özel. Asimetirk normal fiber Telekom altyapısında isterseniz. Kazı ücreti istiyorlar diye biliyorum proje ile mesafe farklı ile değişmektedir. Genişletmek için tıkla... Bizim mahallemizde fiber yok. Kendim kurdurtsam TTNET altyapısı var. Ne kadara mâl olur?
A ahmetSTFU Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7800X3D / GIGABYTE 9070XT / Patriot Viper Venom 32GB RAM 6000MHz / ASUS PRIME B650M-R / Bitfenix MH100 Black 750W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek Bugün 18:00 #2 Ücret ile altyapı yapılmadığını hatırlıyorum. Zaten dediğiniz gibi mahallenizde fiber yokmuş mahallede olsa sadece sizin sokakta olmasa bir ihtimal çekilebilir derdim ama fiber olmayan bir mahallede eve fiber çektirmek bence imkansız.
Ücret ile altyapı yapılmadığını hatırlıyorum. Zaten dediğiniz gibi mahallenizde fiber yokmuş mahallede olsa sadece sizin sokakta olmasa bir ihtimal çekilebilir derdim ama fiber olmayan bir mahallede eve fiber çektirmek bence imkansız.