Fiber altyapı ne zaman aktif olur?

Sanırım son zamanlarda işleri hızlandırmışlar. Benim kablo çekilip kutu takılıp aktif olması 40 gün sürdü. Oradan hesap et civardaki bir kaç arkadaşımda daha aynı şekilde yaşandı durum.

Sanırım son zamanlarda işleri hızlandırmışlar. Benim kablo çekilip kutu takılıp aktif olması 40 gün sürdü. Oradan hesap et civardaki bir kaç arkadaşımda daha aynı şekilde yaşandı durum.
Evet yıllardır çalışma yapılmıyordu şimdi her tarafta Turkcell ve Türk Telekom altyapı çalışması görüyorum şaşırdım.

@SHABBAROS ben o kadar büyük bir heyecanla fiberi bekledim sonunda ping sorunlarım vs biticek umuduyka gel gör ki birisi upload yaparken internet felç oluyor. Araştırdım baya bir fiber internette böyle bir sorun olmaması gerekiyormuş, ama oluyor. Deli gibi bufferbloating var, bir sürü destek kaydı ile uğraştım çözüm bulamadılar. Sorunu ben Nokia ONT cihazina bağlıyorum. Umarım sizinki sorunsuz olur. Söz konusu TT olduğu zaman niyeyse hep bir sorun oluyor.

Son düzenleme:
Evet altyapı 3 gün önce aktif oldu Türk Telekomu arayıp randevu aldım ertesi güne 2 saatte kablo çekip fiber modemi kurdular şuanda sorunsuz kullanıyorum.
.

Dosya Ekleri

• D3A95101-3BB6-4A10-AAF8-47031F44A39D.jpeg
    29,1 KB · Görüntüleme: 109
Beyaz kutudan kastığınız böyle bir kutu ise fiber değil, VDSL hizmeti alabilirsiniz. (Fiber internet resminizi görmemişim, kusura bakmayın.)

Dosya Ekleri

• download.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 85
Evet altyapı 3 gün önce aktif oldu Türk Telekomu arayıp randevu aldım ertesi güne 2 saatte kablo çekip fiber modemi kurdular şuanda sorunsuz kullanıyorum.
.
Hayırlı uğurlu olsun hocam yalnız TT hızları yükseltmişti sanırsam sizin modeminiz gigabit destekli mi şuanda birçok kişinin hızı 95 den 112 çıktı bilginiz olsun.

Hayırlı uğurlu olsun hocam yalnız TT hızları yükseltmişti sanırsam sizin modeminiz gigabit destekli mi şuanda birçok kişinin hızı 95 den 112 çıktı bilginiz olsun.
Hocam fiyatlar çok pahalı olduğu için kotalı yaptırdım 100mbps 300gb 119 Tl mevcut paketimden dolayı limitsizlere 290 tl gibi fiyat çektiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…