Fiber altyapı olan yer için internet sağlayıcısı önerisi

Emre5959

Megapat
Makaleler
1
Yer
istanbul
Daha fazla  
Merhaba. Fiber altyapının olduğu evimde 24Mbps download ve 8Mbps upload ile Superonline kullanıyorum, sözleşmem bir ay sonra bitecek. Fiyatların artması nedeniyle başka firmaları düşünüyorum. Fiber altyapısı için öneriniz hangi firmalar olur? İstanbul'da yaşıyorum. 24Mbps yetiyor, upload ise 8 gibi bir rakam olursa sevinirim ama çok önemli değil (2'den aşağı olmasın). Teşekkürler.

Millenicom ve Netspeed tavsiye ederim. Superonline'a devam edecek olsaydınız onu da tavsiye ederdim.

Bence süperonline ye devam edebilirsiniz türkiye de en iyi alt yapıya sahip firimalardan birisidir.

Oyun için kullanıcaksanız MS değerleri Kablonet TR lol serverında 24 MS TTNET 12 MS aldığımı söyliyebilirim. Diğer CS, PUBG oyunlarımda da +10 MS daha fazla alıyorum.

Hocam superonline fiberde gerçekten çok iyiydi, ben 3 sene kullandım.

Tek yapmanız gereken internet sağlayıcıların sitesine girip size ne kadar sunabilecekleri. Netspeed LOL ping TR serverı 19-17'yi görüyorum. Bazı sağlayıcılar modem vermiyor ve kurulumu siz yapıyorsunuz. Bunlara dikkat ederek araştırma yapınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…