R rushsa Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #121 T A L O dedi: Evet gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Müdürlüğe falan gideyim mi?
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Aralık 2024 #122 rushsa dedi: Müdürlüğe falan gideyim mi? Genişletmek için tıkla... Şu an çok erken.
R rushsa Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #123 T A L O dedi: Şu an çok erken. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi müşteri hizmetlerini aradım çalışan hanımefendi elektrikçiye çektirmiş onun binansında da olmuş ekip yönlendirecek bize onlar anlatacakmış
T A L O dedi: Şu an çok erken. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi müşteri hizmetlerini aradım çalışan hanımefendi elektrikçiye çektirmiş onun binansında da olmuş ekip yönlendirecek bize onlar anlatacakmış
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Aralık 2024 #124 rushsa dedi: Ben şimdi müşteri hizmetlerini aradım çalışan hanımefendi elektrikçiye çektirmiş onun binansında da olmuş ekip yönlendirecek bize onlar anlatacakmış. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
rushsa dedi: Ben şimdi müşteri hizmetlerini aradım çalışan hanımefendi elektrikçiye çektirmiş onun binansında da olmuş ekip yönlendirecek bize onlar anlatacakmış. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
R rushsa Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #125 T A L O dedi: Tamamdır Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum ekibi geldi aşağıda kutuya baktılar sinyal var dediler şefine bildirdi fotoğraf falan çekti yolladı dairelere kablo çekilecek dendi 1 hafta dediler gene gelirler kablo çekerler dedi doğruluk payı nedir sence
T A L O dedi: Tamamdır Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum ekibi geldi aşağıda kutuya baktılar sinyal var dediler şefine bildirdi fotoğraf falan çekti yolladı dairelere kablo çekilecek dendi 1 hafta dediler gene gelirler kablo çekerler dedi doğruluk payı nedir sence
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Aralık 2024 #126 rushsa dedi: Hocam kurulum ekibi geldi aşağıda kutuya baktılar sinyal var dediler şefine bildirdi fotoğraf falan çekti yolladı dairelere kablo çekilecek dendi 1 hafta dediler gene gelirler kablo çekerler dedi doğruluk payı nedir sence. Genişletmek için tıkla... Dairelere kablo çekilmemiş miydi?
rushsa dedi: Hocam kurulum ekibi geldi aşağıda kutuya baktılar sinyal var dediler şefine bildirdi fotoğraf falan çekti yolladı dairelere kablo çekilecek dendi 1 hafta dediler gene gelirler kablo çekerler dedi doğruluk payı nedir sence. Genişletmek için tıkla... Dairelere kablo çekilmemiş miydi?
R rushsa Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #127 T A L O dedi: Dairelere kablo çekilmemiş miydi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yazmıştım ama unuttun herhalde
T A L O dedi: Dairelere kablo çekilmemiş miydi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yazmıştım ama unuttun herhalde
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Aralık 2024 #128 rushsa dedi: Yok hocam yazmıştım ama unuttun herhalde. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam diğer konularada yardım ettiğim için karışmış.
rushsa dedi: Yok hocam yazmıştım ama unuttun herhalde. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam diğer konularada yardım ettiğim için karışmış.
R rushsa Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #129 T A L O dedi: Doğrudur hocam diğer konularada yardım ettiğim için karışmış. Genişletmek için tıkla... peki fikrin nedir hocam
T A L O dedi: Doğrudur hocam diğer konularada yardım ettiğim için karışmış. Genişletmek için tıkla... peki fikrin nedir hocam
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Aralık 2024 #130 rushsa dedi: Peki fikrin nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Şu an altyapı sorgulamasında gözüküyor değil mi?
rushsa dedi: Peki fikrin nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Şu an altyapı sorgulamasında gözüküyor değil mi?