E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar fiber altyapı sorgulama sitelerine giriyorum. Bizim sokak hariç diğer bütün sokaklar var, sebebi nedir? Konumuma erişerek fiber altyapı var mi diye sorgulayacak bir site var mı?
Arkadaşlar fiber altyapı sorgulama sitelerine giriyorum. Bizim sokak hariç diğer bütün sokaklar var, sebebi nedir? Konumuma erişerek fiber altyapı var mi diye sorgulayacak bir site var mı?
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #2 Fiber altyapı olmadığı için sorgulayamıyorsunuz. (Superonline'nin sitesi öyle diğerlerine bakmadım )
E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #3 SanayZockt dedi: Fiber altyapı olmadığı için sorgulayamıyorsunuz. (Superonline'nin sitesi öyle diğerlerine bakmadım ) Genişletmek için tıkla... Fiber altyapı olmadan 100mbps alamam diye düşünüyorum? Mümkün mü?
SanayZockt dedi: Fiber altyapı olmadığı için sorgulayamıyorsunuz. (Superonline'nin sitesi öyle diğerlerine bakmadım ) Genişletmek için tıkla... Fiber altyapı olmadan 100mbps alamam diye düşünüyorum? Mümkün mü?
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #4 EZMAN01 dedi: Fiber altyapı olmadan 100mbps alamam diye düşünüyorum? Mümkün mü? Genişletmek için tıkla... VDSL altyapısı 100Mbps veriyor. Bilgisayara kadar kaç Mbps geleceği modem değerlerine göre değişebilir, altyapının durumuna da.
EZMAN01 dedi: Fiber altyapı olmadan 100mbps alamam diye düşünüyorum? Mümkün mü? Genişletmek için tıkla... VDSL altyapısı 100Mbps veriyor. Bilgisayara kadar kaç Mbps geleceği modem değerlerine göre değişebilir, altyapının durumuna da.
E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #5 SanayZockt dedi: VDSL altyapısı 100Mbps veriyor. Bilgisayara kadar kaç Mbps geleceği modem değerlerine göre değişebilir, altyapının durumuna da. Genişletmek için tıkla... Peki fiber internete geçebilir miyim? Ya da VDSL iyi midir?
SanayZockt dedi: VDSL altyapısı 100Mbps veriyor. Bilgisayara kadar kaç Mbps geleceği modem değerlerine göre değişebilir, altyapının durumuna da. Genişletmek için tıkla... Peki fiber internete geçebilir miyim? Ya da VDSL iyi midir?
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #6 EZMAN01 dedi: Peki fiber internete geçebilir miyim? Ya da VDSL iyi midir? Genişletmek için tıkla... 100/4 gibi bir hız verirler VDSL 100Mbps paketinde muhtemelen. Size yeterli geliyorsa geçmenize gerek yok.
EZMAN01 dedi: Peki fiber internete geçebilir miyim? Ya da VDSL iyi midir? Genişletmek için tıkla... 100/4 gibi bir hız verirler VDSL 100Mbps paketinde muhtemelen. Size yeterli geliyorsa geçmenize gerek yok.
E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #7 SanayZockt dedi: 100/4 gibi bir hız verirler VDSL 100Mbps paketinde muhtemelen. Size yeterli geliyorsa geçmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Download gayet yeterli, Upload 8 falan olsa daha iyi olurdu ama iş görüyo. Ayrıca 95 Download 5 upload alıyorum.
SanayZockt dedi: 100/4 gibi bir hız verirler VDSL 100Mbps paketinde muhtemelen. Size yeterli geliyorsa geçmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Download gayet yeterli, Upload 8 falan olsa daha iyi olurdu ama iş görüyo. Ayrıca 95 Download 5 upload alıyorum.