Fiber altyapı süreci ve binaya takılan kutu

Samett61

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, uzun uğraşlarım sonucu fiber altyapıyı evime kadar getirttim ve tüm fiziki kurulumlar tamamlandı. Şuan sıra test sürecinde, o da bittikden sonra internet kullanıma hazır hale gelecek.

- Test süreci ne kadar sürer?

Ek olarak bizim civarlarda fiber altyapısı olan binalarda T11 fiber toplama kabini oluyordu fakat bizim binanın dışına farklı ve bir o kadar küçük bir kutu koydular, bu kutunun özelliği nedir? Bilen arkadaşlar bir aydınlatırsa güzel olur. Resim aşağıda;.
Yok mu bir fikri, bilgisi olan?

Dosya Ekleri

• IMG-20200602-WA0018.jpg
    IMG-20200602-WA0018.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 432
Son düzenleme:
Aynısı bende var fiber ek yeri bu sizin binaya siyah kablo çekilmiştir muhtemelen ve siyah kutu konulcak.Sonra dairelere fiber çekilecek.Sinyal testi yapıldıktan sonra açılacak.Eğer sizin binaya kutu konmuşşa 1-2 haftaya açılır.Sürekli mail at.Umit Önala ve Yusuf Kıraça twitterdan.

Nisanda ilk olumlu yanıtı aldım, haziran 5'de aktif edildi. Kazıdan aktif olmaya kadar geçen süreç. Fiziksel kurulumdan sonra test aşaması 2-3 gün içinde aktif oldu.
Kusura bakmayın bu konuya tam hakim değilim bilmediğimden soruyorum. Binanıza fiber kutu geldikten 2,3 gün sonra mı aktif oldu? Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Kusura bakmayın bu konuya tam hakim değilim bilmediğimden soruyorum. Binanıza fiber kutu geldikten 2,3 gün sonra mı aktif oldu? Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Aynen öyle, CEO'ya mail at. Fiber kablo binaya kadar çekilip aylarca asılı bekleyen binalar gördüm. Mail atarak sıkıştır yoksa çok beklersin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı