jimmylonesa
Picopat
Daha fazla
Mutlaka geleceğini düşünüyorum.Oturduğum binanın yaklaşık 20-25 metre uzaklığındaki binaya fiber geldi. Birkaç gün önce TT ekiplerini çalışma yaparken görmüştüm. Altyapı sorgulamada baktığımda aktif edildiğini öğrendim. TT'ye yazdım ve bana adresimde fiber olmadığını 2025 yılı içerisinde de çalışma bulunmadığını söyleyip konuyu kapattılar. İmza vs toplamadan en etkili şekilde nasıl talepte bulunabilirim?
Mutlaka geleceğini düşünüyorum.
Twitter üzerinden Türk Telekom genel müdürü ebubekir şahin ve ttdestek hesaplarını etiketle anında senin telefonunu arıyorlar.
Aramanız fayda etmez. Direkt Türk Telekom il müdürlüğü hatta il müdürlüğüyle görüşmek gerekir.Ben geliceğini sanmıyorum 2 yıldır 10 metre önümde fiber var arayıp soruyorum hiçbir şey değişmiyor binanız eski ise ilgilenilmiyor proje içerisinde degilse size sıra ne zaman gelirse o zaman yapılıyor kısaca yapmıs oldugnuz talepler bir yakınınız vs yoksa pek de bir işe yaramayacak.
Usta yaklaşık 150 metre uzaktaki sokaklara aynı mahalledeki yani havai fiber çekilmiş bunu belirtiyorum müşteri hizmetlerine çalışma yok diyip kapatıyorlar madem çalışma yok sokağımın başına kadar neden geliyor o zamanBen geliceğini sanmıyorum 2 yıldır 10 metre önümde fiber var arayıp soruyorum hiçbir şey değişmiyor binanız eski ise ilgilenilmiyor proje içerisinde degilse size sıra ne zaman gelirse o zaman yapılıyor kısaca yapmıs oldugnuz talepler bir yakınınız vs yoksa pek de bir işe yaramayacak.
X üzerinden yazdın mı?Usta yaklaşık 150 metre uzaktaki sokaklara aynı mahalledeki yani havai fiber çekilmiş bunu belirtiyorum müşteri hizmetlerine çalışma yok diyip kapatıyorlar madem çalışma yok sokağımın başına kadar neden geliyor o zaman
evet destek hesaplarını ve dediğiniz gibi ceoyu etiketleyip yazdım şuan beklemedeyimX üzerinden yazdın mı?
Merhaba. Seni arayacaklar aradıkları anda mutlaka telefonu hemen aç.Evet destek hesaplarını ve dediğiniz gibi CEO'yu etiketleyip yazdım şu an beklemedeyim.
reis şimdi mesaj geldi gerekli birimlere iletildi sizi haberdar edeceğiz diye yine çalışma yok derlerse ne yapacağımMerhaba. Seni arayacaklar aradıkları anda mutlaka telefonu hemen aç.
Merhaba. Telefon numaranı Türk Telekom'a ilettin mi?Reis şimdi mesaj geldi gerekli birimlere iletildi sizi haberdar edeceğiz diye yine çalışma yok derlerse ne yapacağım?