Fiber altyapıda verilen modemi kullanma zorunluluğu olmayan servis sağlayıcı var mı?

HakanDogan

Kilopat
Başlıkta da belirttiğim üzere benim iyi bir modemim var ancak kullanamıyorum. Telekom'un verdiği saçma sapan bir modem diğer odalarda çekmiyor bile.
Kullanmak istediğim Tenda V12 modemi taktım, gerekli tüm ayarları yaptım, MAC adresini de değiştirdim ama yine de kullanamadım.
Eğer böyle modem zorunluluğu olmayan İSS varsa hemen geçmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemini türk telekom modeminden alıp dağıtıp kullanabilirsin

Türk Telekom kullanıyorum ve kendi modemimi kullanıyorum. Bence Superonline hariç diğer Telekom altyapısını kullanan fiber sağlayıcılarda kullanabilirsin. Kullandığım modem Keenetic hopper DSL. Mac kopyalamadım bile.

Modemini router modunda çalıştırıcaksın Ethernet kablosu al bir tane varsa modeminde WAN girişine tak

Millenicom kullanıyorum şuan Tenda V12 fiber uyumlu modemim var taktım tüm ayarlarını yaptım hatta mac bile kopyaladım ama kullanamadım

Millenicom kullanıyorum şu an Tenda V12 fiber uyumlu modemim var taktım tüm ayarlarını yaptım hatta Mac bile kopyaladım ama kullanamadım

Tenda VDSL modem diye biliyorum fiber uyumu var mı modemin?

Millenicom kullanıyorum şu an Tenda V12 fiber uyumlu modemim var taktım tüm ayarlarını yaptım hatta Mac bile kopyaladım ama kullanamadım.

Millenicom Superonline altyapısını kullanıyor. Kullanıcı adınız şifreniz var mı sizde?

Benim bildiğim netspeed karışmıyor modeme. Geçen hafta bir akadaşım geçti, ve kendi fiber modemini kullanıyor. Iki günde sorunsuz geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…