Fiber altyapıda verilen modemi kullanma zorunluluğu olmayan servis sağlayıcı var mı?

Yanlış bilmiyorsam Türksat harici diğerleri karışmıyor idi.. Türksat da koaksiyel kullandığı için kablo modem istiyor falan filan.

Ya da arkadaşların dediği gibi, elinizdeki modemi router gibi de kullanabilirsiniz.

Benim bildiğim netspeed karışmıyor modeme. Geçen hafta bir akadaşım geçti, ve kendi fiber modemini kullanıyor. Iki günde sorunsuz geçti.
Sitesinde modem verdikleri yazıyor ama öyleyse mac kopyalama olayı olmadan falan değiştirilebiliyorsa geçebilirim.

İkinci bir modem için yerim yok ancak ethernet kablosu çekersem bunu yapabilirim. Tabi hız konusunda değişiklik olmayacaksa.

Sitesinde modem verdikleri yazıyor ama öyleyse mac kopyalama olayı olmadan falan değiştirilebiliyorsa geçebilirim.
Uyumlu modemin yoksa veriyorlar modem. Senin zaten fiber modemin var dolayısıyla kendi modemini kullanabilirsin. Şu anda kampanyalarıda var. Her ay 50 TL indirim alıyorsun. Ayrıyeten referans kodun varsa birde extra 20 TL indirim her ay. Ben kullanıyorum ve memnunum tercih senin.

Fiber internet paketlerinde ise, ekiplerimiz kurulum esnasında size fiber internet uyumlu bir modem vermektedir. Bu modem, aboneliğiniz süresince sizin kullanmanız için teslim edilir ve eğer aboneliğinizi herhangi bir nedenle sonlandırırsanız, modeminizi eksiksiz ve çalışır durumda Netspeed'e iade etmeniz gerekmektedir. Diye yazmışlar yine de bir arayıp sormak lazım.

Sırf WİFİ çekmiyor diye İSS değiştirmenize gerek yok. Elinizdeki V12 modemi diğerlerinin de söylediği gibi router modunda kullanın. Ana modemden CAT6 çekip V12'ye takacaksınız, ayarları yaptıktan sonra da V12'nin WİFİ ağına bağlanacaksınız. İnternetten bununla ilgili videolar izleyip yapabilirsiniz.

Geçen hafta arkadaşım geçti netspeed fiber ve kendi modemini kullanıyor. Eğer modemin yoksa orda yazan geçerli. Geçmek istersen referans kodu vermelisin geçişte ki indirim alasın.

Geçen hafta arkadaşım geçti netspeed fiber ve kendi modemini kullanıyor. Eğer modemin yoksa orda yazan geçerli. Geçmek istersen referans kodu vermelisin geçişte ki indirim alasın.
Tamamdır geçiş yaparsam sizden referans kodu talep ederim.

Benim bildiğim netspeed karışmıyor modeme.
Sadece VDSL'de karışmıyor. FTTB veya FTTH kullanıyorsanız 9TL mi 6TL mi neyse komik bir modem kira ücreti alıyorlar. Haliyle altyapı sahibinin modem şartlarını yerine getiriyorlar.

Eski aboneler için bu durum söz değildi diye hatırlıyorum. Yanlışım olabilir.

Üstte yazdım, kendi modemini kullanıyor arkadaşım. Yalan söyleyecek değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…