Fiber altyapıdan VDSL hizmet alınabilir mi?

Yağız Efee

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ADSL2+ altyapı kullanıyorum. Dün yakınıma ofsd saha dolabı koyuldu ve çalışan kişilere sorduğumda fiber olduğunu söylediler. Saha dolabı ile mesafem biraz uzak olduğu için büyük ihtimalle fiber hizmet alamayacağım ama sizce VDSL hizmet alabilir miyim?

Fiber projesinde sizin binanız da varsa dolaba uzaklığın önemi yok, mesafeden etkilenmiyor fiber. Ofsd, eve kadar fiber altyapı içindir. VDSL ise bambaşka bir sistem.

Hocam büyük ihtimalle proje içinde binamız yok o yüzden bu OFSDden VDSL hizmet alabilir miyiz diye sormuştum. Dolap ile bina arası 400 metre. Bir de dolabın sağında ve üstündeki yollarda kazı çalışması oldu. Bizim yola girmedikleri için fiber alamayız diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    131,9 KB · Görüntüleme: 22
Eğer Türk Telekom kapakları varsa kazmadan oradaki menholden de geçirebilirler. Ama OFSD'den VDSL hizmet alınamaz o kesin. Müdürlükten bilgi alabilirsiniz fiber için. Eğer sora4sanız ve projede yoksa dilekçe vermenizi ve Twitter'dan @TTDestek ve @umitonaltr etiketleyerek fiber istediğinizi yazın.

Hocam evimize en yakın menhol kapağı tam ofsdnın yanında oradan çekebilirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…