Zapp Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #11 quadroxxq dedi: Ztn yeni müdürlüğe gittiğimde santral binasına gidin diyordu. Tarsus'ta. Genişletmek için tıkla... İmza toplayıp dilekçe verin çekerler fiberi. Bizimki de yeni konut. Dilekçe vermedik ama getiriyorlar. Konum sultanbeyli.
quadroxxq dedi: Ztn yeni müdürlüğe gittiğimde santral binasına gidin diyordu. Tarsus'ta. Genişletmek için tıkla... İmza toplayıp dilekçe verin çekerler fiberi. Bizimki de yeni konut. Dilekçe vermedik ama getiriyorlar. Konum sultanbeyli.
quadroxxq Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #12 Zapp dedi: İmza toplayıp dilekçe verin çekerler fiberi. Bizimki de yeni konut. Dilekçe vermedik ama getiriyorlar. Konum sultanbeyli. Genişletmek için tıkla... Dilekçeyi verdik işte 1 ay oldu quadroxxq dedi: Dilekçeyi verdik işte 1 ay oldu Genişletmek için tıkla... Santral binasına gittim fiber diyorum hat sahibi gelsin diyorlar agresifler quadroxxq dedi: Dilekçeyi verdik işte 1 ay oldu Santral binasına gittim fiber diyorum hat sahibi gelsin diyorlar agresifler Genişletmek için tıkla... Zapp dedi: İmza toplayıp dilekçe verin çekerler fiberi. Bizimki de yeni konut. Dilekçe vermedik ama getiriyorlar. Konum sultanbeyli. Genişletmek için tıkla... Zapp dedi: İmza toplayıp dilekçe verin çekerler fiberi. Bizimki de yeni konut. Dilekçe vermedik ama getiriyorlar. Konum sultanbeyli. Genişletmek için tıkla... Bilgi vermiyorlar kardeş sözüm bitmeden konuşuyorlar oyaliyorlar Son düzenleme: 21 Ekim 2022
Zapp dedi: İmza toplayıp dilekçe verin çekerler fiberi. Bizimki de yeni konut. Dilekçe vermedik ama getiriyorlar. Konum sultanbeyli. Genişletmek için tıkla... Dilekçeyi verdik işte 1 ay oldu quadroxxq dedi: Dilekçeyi verdik işte 1 ay oldu Genişletmek için tıkla... Santral binasına gittim fiber diyorum hat sahibi gelsin diyorlar agresifler quadroxxq dedi: Dilekçeyi verdik işte 1 ay oldu Santral binasına gittim fiber diyorum hat sahibi gelsin diyorlar agresifler Genişletmek için tıkla... Zapp dedi: İmza toplayıp dilekçe verin çekerler fiberi. Bizimki de yeni konut. Dilekçe vermedik ama getiriyorlar. Konum sultanbeyli. Genişletmek için tıkla... Zapp dedi: İmza toplayıp dilekçe verin çekerler fiberi. Bizimki de yeni konut. Dilekçe vermedik ama getiriyorlar. Konum sultanbeyli. Genişletmek için tıkla... Bilgi vermiyorlar kardeş sözüm bitmeden konuşuyorlar oyaliyorlar
Teknopat Fanı Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 103 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #13 quadroxxq dedi: Dilekçeyi verdik işte 1 ay oldu. Santral binasına gittim fiber diyorum hat sahibi gelsin diyorlar agresifler. Bilgi vermiyorlar kardeş sözüm bitmeden konuşuyorlar oyaliyorlar. Genişletmek için tıkla... Her yere dilekçe verin ve CİMER'e de şikayet edin.
quadroxxq dedi: Dilekçeyi verdik işte 1 ay oldu. Santral binasına gittim fiber diyorum hat sahibi gelsin diyorlar agresifler. Bilgi vermiyorlar kardeş sözüm bitmeden konuşuyorlar oyaliyorlar. Genişletmek için tıkla... Her yere dilekçe verin ve CİMER'e de şikayet edin.
Zapp Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #14 quadroxxq dedi: Dilekçeyi verdik işte 1 ay oldu. Santral binasına gittim fiber diyorum hat sahibi gelsin diyorlar agresifler. Bilgi vermiyorlar kardeş sözüm bitmeden konuşuyorlar oyaliyorlar. Genişletmek için tıkla... Sert çıkış bayağı.
quadroxxq dedi: Dilekçeyi verdik işte 1 ay oldu. Santral binasına gittim fiber diyorum hat sahibi gelsin diyorlar agresifler. Bilgi vermiyorlar kardeş sözüm bitmeden konuşuyorlar oyaliyorlar. Genişletmek için tıkla... Sert çıkış bayağı.