Fiber altyapısında VDSL paket kullanılır mı?

37samet3

Hectopat
Türk Telekom fiber altyapı var binada NetSpeed internet almayı düşünüyorum. VDSL paketlerinden birini alabilir miyim yoksa fiber almam şart mı?

Binanızda VDSL altyapısı da varsa tabii ki alabilirsiniz. Asıl soru fiber altyapınız varken neden VDSL almak isteyesiniz?

Yeni başvurularda böyle bir şey mümkün değil. Ancak nakil ettirmeye çalışıyorsanız ve paketiniz Hipernet yani VDSL ise bunu Fibernet'e dönüştürüyorlar. Bende öyle yapmışlardı. Ama dediğim gibi yeni başvurularda mümkün değil. Fiber paketlere bakmanız gerekecektir.

Binanızda ki fiber kutusu vdsl modülse istediğin vdsl tarifeyi seçebilirsin. Evinize cat-6 yada fiber geliyorsa sadece fiber başvurabilirsin.

Netspeed mi? ben kurtulmaya çalışıyorum, herkes günde 10 saat kopuyor. Fiber varken VDSL geçmek nasıl bir şey? ve benim altyapım cillop gibi ona rağmen kopuyor. Salgından sonra çöktü firma, abone sayısını kaldıramıyor. Ve portlara sahip çıkamıyor, teknik ekibi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…