Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır mahallede altyapı çalışması var ama ne döşüyorlar bilmiyorum. Bu yüzden size sormakta fayda var dedim. Şimdi gelip işçilere sorsana diyebilirsiniz ama şöyle bir problem var adamlar da ne döşediklerini bilmiyor, ben 2 kişiyle konuştum bilmediklerini söylediler. Neyse gördüğüm kadarıyla içi boş (içine ne koyduklarını göremedim) plastik borular döşüyorlar kırmızı renkte. İçine tombul bir bebeğin kolu rahatça sığabilir büyüklükte. Eğer fiberse çok üzüleceğim çünkü taşınıyoruz ve taşınmamızın en büyük sebeplerinden birisi altyapı eksikliği idi.
Tarifinize göre fiber. O çalışanlar bilmez. Saha dolabında uğraşanların bile bir şeyden haberi yok. Yine de yarın evinize geleceğini sanmayın. Bağlantısının vb. yapılması gerekiyor. Benim 2 bina yanımda fiber var ben 5 Mbps ile sürünüyorum.
Tarifinize göre fiber. O çalışanlar bilmez. Saha dolabında uğraşanların bile bir şeyden haberi yok. Yine de yarın evinize geleceğini sanmayın. Bağlantısının vb. yapılması gerekiyor. Benim 2 bina yanımda fiber var ben 5 Mbps ile sürünüyorum.