Fiber başvurusu nasıl yapılır?

Akif baba qiyana

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Yakın zamanda internet alacaktım ancak fiyatlar çok fazla ve ailemde fiber olmadan mantıksız buluyorlar ve fiber gelmeden almayız diyorlar. Binam 4 yıllık ama fiber yok başvuru falan yapılabiliyor mu fiber gelsin diye?

Son düzenleyen: Moderatör:
Binada imza toplanması gerekiyor galiba binadaki kişi sayısından %51'ini geçerse gelebilir. Kesin gelir diyemem ama.

Bizim apartmanımızda geçen seneye kadar altyapı bile yoktu yan apartmanlarda uzun süredir fiber var.

İnternete ikna edin hocam evde Facebook baksınlar. Tek kişi için fiber çekmezler büyük ihtimal.

Binada bir kiracı var hiçbir şeye karışmıyor kalan 2 blok ta yaşlılar var.

İnternete ikna edin hocam evde Facebook baksınlar. Tek kişi için fiber çekmezler büyük ihtimal.

Eğer imza toplarsam nereye vereceğiz.

İlk önce müşteri hizmetlerinle görüşün hocam sayı ile ilgili konuşun kaç kişi olması gerekiyor diye. Ayrıyeten mahallenizde fiber var mı? Adresten sorgu yapmaları gerekli.

Yakın zamanda internet alacaktım ancak fiyatlar çok fazla ve ailemde fiber olmadan mantıksız buluyorlar ve fiber gelmeden almayız diyorlar. Binam 4 yıllık ama fiber yok başvuru falan yapılabiliyor mu fiber gelsin diye?
eğer semtinde turknet altyapısı varsa türknet e başvurmanı öneririm. Mahallede tek turknet kullanıcısı olduğum halde gigafiber getirmişlerdi uzun süredir sorunsuz kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…