Sekman 44 Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 Ben ana caddede oturuyorum. Yan sokakta fiber hattı var cadde de yok nereye ve nasıl başvuru yapabilirim?
Ben ana caddede oturuyorum. Yan sokakta fiber hattı var cadde de yok nereye ve nasıl başvuru yapabilirim?
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Aralık 2024 #2 Sekman 44 dedi: Ben ana caddede oturuyorum. Yan sokakta fiber hattı var cadde de yok nereye ve nasıl başvuru yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Binadaki komşulardan imza toplayıp TT müdürlüğüne dilekçe vermen lazım.
Sekman 44 dedi: Ben ana caddede oturuyorum. Yan sokakta fiber hattı var cadde de yok nereye ve nasıl başvuru yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Binadaki komşulardan imza toplayıp TT müdürlüğüne dilekçe vermen lazım.
Sekman 44 Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 T A L O dedi: Binadaki komşulardan imza toplayıp TT müdürlüğüne dilekçe vermen lazım. Genişletmek için tıkla... Evim müstakil civardakilerde öyle ne yapmam lazım.
T A L O dedi: Binadaki komşulardan imza toplayıp TT müdürlüğüne dilekçe vermen lazım. Genişletmek için tıkla... Evim müstakil civardakilerde öyle ne yapmam lazım.
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #4 Sekman 44 dedi: Evim müstakil civardakilerde öyle ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Dilekçe hazırlayıp mahaledekilere imzalat görür Türk Telekom müdürlüğüne sonra takip numarası al bu kadar bende yapacağım.
Sekman 44 dedi: Evim müstakil civardakilerde öyle ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Dilekçe hazırlayıp mahaledekilere imzalat görür Türk Telekom müdürlüğüne sonra takip numarası al bu kadar bende yapacağım.