Fiber için Ethernet kablosu önerisi

ilke.g

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
[b]Sistem Özellikleri[/b]
────────────────────────────
[b]İşlemci:[/b] AMD Ryzen 7 9800X3D (5.2 GHz, 8 Çekirdek, 104MB Cache, 4nm, Tray)
[b]Anakart:[/b] ASUS TUF GAMING B650-E WIFI (AM5, DDR5, 8000MHz OC, RGB, ATX)
[b]Ekran Kartı:[/b] Sapphire Radeon RX 9070 XT Nitro+ Gaming OC 16GB GDDR6 (256-Bit)
[b]RAM:[/b] Corsair Vengeance EXPO 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 (CMK32GX5M2E6000Z36)
[b]Depolama:[/b] TwinMOS 2TB NVMe Gen4 M.2 SSD (Ok
İyi akşamlar arkadaşlar. Daha yeni Fiber internete geçtim. ISS olarak Netspeed kullanıyorum. Türk Telekom çalışanları modem olarak ZTE Zxhn H298A verdiler. Paketim 100 Mbps. Aşağı yukarı 8-10 metrelik bir Ethernet kablosu gerekiyor. CAT6-7 pek anladığım şeyler değil. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar arkadaşlar. Daha yeni Fiber internete geçtim. ISS olarak Netspeed kullanıyorum. Türk Telekom çalışanları modem olarak ZTE Zxhn H298A verdiler. Paketim 100 Mbps. Aşağı yukarı 8-10 metrelik bir Ethernet kablosu gerekiyor. CAT6-7 pek anladığım şeyler değil. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
CAT6 olsun.

Tamamdır. Teşekkürler cevaplarınız için.

Son düzenleme:
Umarım dostum. Flat istememenin sebebi halı altından falan geçirmeyeceğim. Görünmeyecek bir yerde olacak zaten. Daha sağlam olmasını tercih ettim. Teşekkür ederim tekrar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı