Fiber için ISS seçimi

Türk Telekom'un verdiği müşteri hizmetine karşın hiç müşteri hizmeti almam daha mantıklı. Yıllar boyunca Türk Telekom belasını kullanan biri olarak kimseye önermiyorum.

Şöyle deyim müşteri hizmetlerinde bir sıkıntı yaşamamak için iç tesisatınızda sıkıntı olmaması gerekiyor ve binaya gelen altyapının hızlı olması lazım. Ben 50'lik paket kullanıyorum hızım düştü 18'e aradım hemen halletiler.

Kardeş ben Türk Telekom'a yeni gectim şu an 50 Mbps tarife kullanıyorum bir aara hızım 18'e düştü aradım hemem hallettiler.

Yaklaşık 2006 yılından bu yana mecbur olduğum için Türk Telekom kullanmaktayım. Müşteri hizmetleri her aradığımda ağzıma bir kaşık bal çaldı ve gelecek sene aynı hizmeti daha pahalı fiyata kullandım. Üstelik anlamayanları kandırıp ADSL hizmetini satmaya devam ediyorlar. Hiçbir zaman barışamayacağım sanırım Türk Telekom ile.

Evet haklısınız ama burada biraz şans devreye giriyor yaşadıgınız bölgedeki Türk Telekom personellerinin işi bilmesi gerekiyor iş bilmeyene raslanınca büyük sıkıntı.

Türk Telekom'u iki farklı ilde kullandım ve hayatımda bu kadar kötü bir müşteri hizmeti daha tanımadım. Tekirdağ ve İstanbul'da iyi altyapısı olan binalarda oturuyorum bu arada.

Mesajımı tam okumamışsınız altyapı hızınız yavaş ise sorun yaşarsınız diyorum bizim binada 75 Mbps VDSL altyapı var genelde ADSL sıkıntı yaşıyor.

Zamanı geldiğinde Superonline'a geçerek hayatımı kurtardım ve çok memnunum. 2 senedir kullanıyorum bir kere bile müşteri hizmetlerini aramadım.

Evet haklısınız ama burada biraz şans devreye giriyor yaşadıgınız bölgedeki Türk Telekom personellerinin işi bilmesi gerekiyor iş bilmeyene raslanınca büyük sıkıntı.
İşi bilmiyorlar zaten, türk.net onları yönlendiriyor. Türktelekom arızanın nerede olduğunu vs. bulamazken türk.net arıza yerini ve nedenini not şeklinde Türktelekom hallediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…