Fiber internet altyapı geliş süreci

271470

Kilopat
Zamanın Tanığı
Merhaba,

Dün Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp altyapı talebinde bulundum ve bugün de ellerinde krokilerle çalışanları geldi yanlarına gidip sordum ve kepçeyle kazı yapılacağını ve müteahhit ile konuşacaklarını söyledi fakat ekip az önce buradan ayrıldı. Bu acaba geçiştirici bir süreç mi yoksa yakın tarihte altyapı geliyor mu acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim ve nasıl bir yol izlemeyelim acaba?

Merhaba,

Dün Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp altyapı talebinde bulundum ve bugün de ellerinde krokilerle çalışanları geldi yanlarına gidip sordum ve kepçeyle kazı yapılacağını ve müteahhit ile konuşacaklarını söyledi fakat ekip az önce buradan ayrıldı. Bu acaba geçiştirici bir süreç mi yoksa yakın tarihte altyapı geliyor mu acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim ve nasıl bir yol izlemeyelim acaba?
Krokiler ile ekipler geldiyse muhtemelen yakın zamanda kazı çalışmaları başlar. Önce bi kabloları nereden nereye götüreceklerinin ve maliyetinin planını yaparlar sonra da çalışma başlar.

Krokiler ile ekipler geldiyse muhtemelen yakın zamanda kazı çalışmaları başlar. Önce bir kabloları nereden nereye götüreceklerinin ve maliyetinin planını yaparlar sonra da çalışma başlar.

Bu süreç 1 ay içinde biter mi peki sizin bilginiz var mi? Çok acil ihtiyacım var altyapılarına.

Bu süreç 1 ay içinde biter mi peki sizin bilginiz var mi? Çok acil ihtiyacım var altyapılarına.

Benim mahalleme Superonline geldi aynı şekilde inceleme yaptı 2 haftada 10 cm genişlikte kanallar kazıp kablo döşediler, binaya fiber kutusu koydular bundan 2 hafta sonra da aktif ettiler. Toplam 1 ay gibi bir sürede evin içine fiber kablo girdi. Ben internet kullanırken hala karşı sokakta kablo döşüyorlardı.

Hocam benzer şeyleri yaşadım konumun linkini ve bana yardımcı olan arkadaşımızı etiketliyorum.

@Dejuf hocam bana çok yardımcı olmuştu o zaman.

Hocam benzer şeyleri yaşadım konumun linkini ve bana yardımcı olan arkadaşımızı etiketliyorum.

@Dejuf hocam bana çok yardımcı olmuştu o zaman.

Ben de sizin o konunuzda bahsettiğiniz gibi tam 3 ay bekledim bugün tam 90. gün. Sabah ellerinde krokilerle Türk Telekom ekibi geldi kepçeyle kazı yapılacağını söyledi ve müteahhit ile görüşmesi gerektiğini söyleyip gitti. Bakalım kaç günde gelecek. Bu arada apartmanın girişinde internet odası diye oda var ve orada siyah bir kutu var.

Ben de sizin o konunuzda bahsettiğiniz gibi tam 3 ay bekledim bugün tam 90. gün. Sabah ellerinde krokilerle Türk Telekom ekibi geldi kepçeyle kazı yapılacağını söyledi ve müteahhit ile görüşmesi gerektiğini söyleyip gitti. Bakalım kaç günde gelecek. Bu arada apartmanın girişinde internet odası diye oda var ve orada siyah bir kutu var.
Hocam o kroki mevzusunu ben yaşamadım, eğer geldilersede ben görmedim daha doğrusu. O siyah kutunun üzerinde hangi sağlayıcı internet getiriyorsa onun ismi yazar muhtemelen fiber kutusudur, benim konumdaki gibiyse iç kısmı. En kısa zamanda internetinize kavuşursunuz umarım hocam.

Hocam o kroki mevzusunu ben yaşamadım, eğer geldilersede ben görmedim daha doğrusu. O siyah kutunun üzerinde hangi sağlayıcı internet getiriyorsa onun ismi yazar muhtemelen fiber kutusudur, benim konumdaki gibiyse iç kısmı. En kısa zamanda internetinize kavuşursunuz umarım hocam.
Teşekkürler hocam o kutular da aşağıdaki gibi.

Dosya Ekleri

• 302A7E91-A511-4280-8BA2-E5BFA1893C8C.jpeg
    302A7E91-A511-4280-8BA2-E5BFA1893C8C.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 66
  • 3F799F54-B802-4F2D-9536-6312868D2A56.jpeg
    3F799F54-B802-4F2D-9536-6312868D2A56.jpeg
    105,1 KB · Görüntüleme: 51

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı