Fiber internet iç tesisat değişimi

Sanırım eliTT ekip sadece bakır hatlarda var geçenlerde DH forumunda gördüm adam OBK kablonun yerini değiştirecek ama eliTT yollamıyorlardı.
Hocam, bahsi geçen durum keyfi bir durum ama arıza varsa değişim yapıyorlar diye biliyorum. Yanlış ise şimdiden özür dilerim.

Arkadaşlar pek bilgim olmadığından soruyorum şimdi benim alacağım kablo fiber optik kablo mu olacak? Attığım fotoğraftaki kablo ile farklı bir kablo mu olacak yani?
Bu kabloyu zaten müdürlük dışında temini çok zor. Onlar size yardımcı olacaktır.

Hocam, bahsi geçen durum keyfi bir durum ama arıza varsa değişim yapıyorlar diye biliyorum. Yanlış ise şimdiden özür dilerim.

Bu kabloyu zaten müdürlük dışında temini çok zor. Onlar size yardımcı olacaktır.
Zaten arıza varsa elektrikçi ile uğraşmadan telekom'un çekmesi gerekli bence zaten çoğu zaman kendileri çekiyor ek olarak elektrikçi bunu siyah kutudaki yere ve ONT girişine bağlamayı biliyor mu?

Bunu hepsi yapamaz diye düşünüyorum videolarda özel cihazlarla sonlandırma yapılıyordu.

Zaten arıza varsa elektrikçi ile uğraşmadan telekom'un çekmesi gerekli bence zaten çoğu zaman kendileri çekiyor ek olarak elektrikçi bunu siyah kutudaki yere ve ONT girişine bağlamayı biliyor mu?
Zaten elektrikçinin tek görevi kablo geçmek, bağlantı için ekip gelmesi gerekli.

Elinde SC soketi olan ve fiber kabloyu ölçecek elektrikçi ya 5 tanedir ya da 10...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı