Arkadaşlar merhaba, 1000MBPS fiber internet için uygun bir kablo almak istiyorum modem odama uzak olduğundan hesabıma göre 20 metre ancak ben garanti olsun diye 25 metrelik kablo almak istiyorum. Biraz araştırdım ama hiç düzgün bir şey bulamadım CAT6 veya CAT7 25 metre kablo önerilerinizi görmek isterim. Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar merhaba, 1000MBPS fiber internet için uygun bir kablo almak istiyorum modem odama uzak olduğundan hesabıma göre 20 metre ancak ben garanti olsun diye 25 metrelik kablo almak istiyorum. Biraz araştırdım ama hiç düzgün bir şey bulamadım CAT6 veya CAT7 25 metre kablo önerilerinizi görmek isterim. Teşekkürler şimdiden.
Hocam bu kablo için ne diyorsunuz? Tam detaylı bir ölçüm yapıp ona göre 20 metre alırım en kötü ihtimallen. Çünkü 20 metre sonrasında ürün sayısı baya bir düşüyor.
Hocam bu kablo için ne diyorsunuz? Tam detaylı bir ölçüm yapıp ona göre 20 metre alırım en kötü ihtimallen. Çünkü 20 metre sonrasında ürün sayısı baya bir düşüyor.
Bu baya iyiymiş hocam hem isteğim için hem kablo tipi ve fiyat olarak teşekkür ederim. Marka konusunda bir sıkıntı olur mu sizce? Genelde herkes Ugreen tavsiye ediyorda birde 25Metre gibi mesafelerde marka kalitesi çok önemli demiş herkes, bir sıkıntı yaşamam değil mi
Bu bayağı iyiymiş hocam hem isteğim için hem kablo tipi ve fiyat olarak teşekkür ederim. Marka konusunda bir sıkıntı olur mu sizce? Genelde herkes Ugreen tavsiye ediyorda bir de 25metre gibi mesafelerde marka kalitesi çok önemli demiş herkes, bir sıkıntı yaşamam değil mi?