Fiber internet için Ethernet kablo önerisi

Bu bayağı iyiymiş hocam hem isteğim için hem kablo tipi ve fiyat olarak teşekkür ederim. Marka konusunda bir sıkıntı olur mu sizce? Genelde herkes Ugreen tavsiye ediyorda bir de 25Metre gibi mesafelerde marka kalitesi çok önemli demiş herkes, bir sıkıntı yaşamam değil mi?

20 metre yeter diyorsan veya 30 alırım diyorsan Ugreen bak ama gerekli mi tartışılır 30 metresi falan pahalı bayağı bir de uzun olması gereksiz 20 yeterse Ugreen bakabilirsin onun haricinde attığım da iş görür çok fazla yorumu var zaten bilinmedik ürün olmadıkça sıkıntı olmaz.

Ugreen ve Kabeldirekt alabileceğiniz en iyi markalardan. Aşağıda atacağım Alfais de gayet f/p, kendim de odaya çekmek için kullanmıştım.Bir ucu modeme, diğer ucu ethernet çoklayıcıya takılı hiç oynamıyor kablo. Sabit duvardan çektiğim için bir sorun yaşamadım bugüne dek. Ama 20 metre buldum maksimum.

Ugreen ve Kabeldirekt alabileceğiniz en iyi markalardan. Aşağıda atacağım Alfais de gayet f/p, kendim de odaya çekmek için kullanmıştım.Bir ucu modeme, diğer ucu ethernet çoklayıcıya takılı hiç oynamıyor kablo. Sabit duvardan çektiğim için bir sorun yaşamadım bugüne dek. Ama 20 metre buldum maksimum.
Anladım hocam teşekkür ederim hepinize o zaman şöyle bir soru sorup kararlaştırayım alacağım şeyi:

20 Metre riskini alacağım muhtelemen sizce hangisi daha iyi tercih alıcakken en iyisini almak istiyorum.

UGREEN hem CAT7 hem Flat diye cezbetti de hangisi seçerseniz onun siparişini vereceğim şimdi.

Yani kalite ve incelik açısından aradığınız UGreen gibi duruyor. Ama attığınız Kabeldirekt cat6 muhtemelen ve yurtdışından. Cat7 olanı budur.

Yani kalite ve incelik açısından aradığınız UGreen gibi duruyor. Ama attığınız Kabeldirekt cat6 muhtemelen ve yurtdışından. Cat7 olanı budur.
Yok hocam farkındayım onun sizin attığınız CAT 6 yı da koydum. Yani genel olarak hangisi anlamında sordum onu fiyat performans vs dahil

UGREEN. İkinci ürünün 1 yıldız yorumları iyi durmuyor.
Hocam ikinci ürün Ugreen değil mi :D Ugreen CAT7 siparişi veriyorum o zaman şimdi

Yok hocam farkındayım onun sizin attığınız CAT 6 yı da koydum. Yani genel olarak hangisi anlamında sordum onu fiyat performans vs dahil

Hocam ikinci ürün Ugreen değil mi :D Ugreen CAT7 siparişi veriyorum o zaman şimdi
Link olarak ikinci ürün. İkinci sırada öbür kablo var işte yorumlara kalitesiz, 4 ayda bozuldu gibi yorumlar atılmış 5-10 tane.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı