Fiber İnternet İçin Müracaat Etme

yavuz5599

Hectopat
Daha fazla  
ADSL'den çektiğim sıkıntılardan dolayı Fiber yada VDSL'e geçiş yapmak istiyorum ancak bizim oturduğumuz binada fiber altyapı yok. Ancak karşıdaki binanın TTNet fiber altyapısı var ve mahalledeki santrale uzaklığım 150mç Fiber veya VDSL kullanamaz mıyım ve nasıl müracaat edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
VDSL, tıpkı ADSL gibi telefon kablosundan hizmet veriyor, ilk önce hız sorgulama yaparak bölgenizde VDSL olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Fiber İnternet Altyapı Nerede ve Sorgulama | Millenicom üzerinden adres ile sorgulama yapın, site adı yazan kısmı sallayın ardından detaylı adres isteyecek.

VDSL yok ise haliyle en yakın TT müdürlüğüne gidip geniş bant internet erişimi için dilekçe vermeniz ve altyapı sorumlusu ile görüşmeniz gerekli.

Dilekçeye falan gerek yok genel müdürlüğe tek mail attım beni il müdürlüğü alıp kabloları verdi bugün fiber optik kabloların döşemesi var mesela pazartesi sonlandırma ekibi gelir.

Her hangi bir ücret yansıyormu Fiber için.
Tek sıkıntı adamlar kabloyu veriyor lakin kablonun çekilmesini sana bırakıyor yani bir elektrikçi falan gelip çekecek işte tek ücret o.

Dairemi yazdığım zaman 0 Mpbt gösteriyor. Yan komşumun dairesini yazınca 10 Mpbt gözüküyor.
Dilekçeye falan gerek yok genel müdürlüğe tek mail attım beni il müdürlüğü alıp kabloları verdi bugün fiber optik kabloların döşemesi var mesela pazartesi sonlandırma ekibi gelir.
Acaba hangi E-posta adresine sorununuzu ilettiniz.

Şu abiye direkt mesaj gönder. Paul Doany (@PaulDoany) | Twitter Yalnız adam CEO ona göre
Geçen gün Türk Telekomun fiber nerde servisine baktım ve karşı binada fiber var bende fiber istiyorum ne yapmalıyım?
Mail demişsin hangi mail adresi.
Şu abiye direkt mesaj gönder. Paul Doany (@PaulDoany) | Twitter Yalnız adam CEO ona göre
Birde sen yazdığın mail'i atarmısın.

İlk önce bina sakinlerinin imzası olduğu dilekçe ile en yakın TT müdürlüğüne gidin, sorumlu ile görüşün, sonra arkadaşın belirttiği adresten CEO'ya mesaj atın, kurduğu bilgili ekip size daha hızlı yardımcı olacaktır ama 1 kere ile kalmayın, sürekli mail atın, müdürlüğe gidin, sağa sola şikayet olarak yazın, kısacası adamları bıktırın, o zaman daha kolay oluyor

Binadakiler pek anamaz fiber falan. Herhangi bir ücret alınacakmı imza atanlardan. imza atınca illa kullanması gerekiyormu ben bi şekilde imzalatırım ama para falan istemezlerse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…