Fiber İnternet modem iadesi

Genel olarak modem ve ONT cihazının bize gönderilmesi gerekiyor. Sorumluluğun TurkNet'e geçtiğine yönelik bilgi verdiniz mi?
Evet verdim. Fiber kutunun daireye ait olduğunu iade etmemem gerektiğini söyledi

Genel olarak modem ve ONT cihazının bize gönderilmesi gerekiyor. Sorumluluğun TurkNet'e geçtiğine yönelik bilgi verdiniz mi?
Tekrar durumu açıklıyayım bana net şekilde bilgi verin ona göre hareket edeyim. Dur yere modem cezası yemek istiyorum
Türknet aboneliğimi iptal ettim. Daha sonra PoyrazNet'e geçtim. Bu süre zarfında modemi kargoladım, fiber kutusu bende kaldı. Dün ekip gelince fiber kutusunun daireye ait olduğunu onu göndermemem gerektiğini söyledi. Yeni modem ve o fiber kutusu üzerinden internet kurulumunu yaptı. Şimdi benim bu cihazı size gönderip türktelekomdan yeni fiber kutusu mu almam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• bcadcadd-cf50-4540-992c-84f3f80dfb34.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
Merhaba, fiber aboneliklerde modem ve ONT cihazının iade edilmesi gerekiyor. Dilerseniz yerleşik operatörden verilen bilgiyi www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak uzmanımıza iletebilirsiniz. Bu konuda bilgi alarak sizinle paylaşacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…