Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.207 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:00 #11 awoxf dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla... Faturayı kontrol ettin mi? Nerede yaşıyorsun?
A awoxf Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 553 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:01 #12 bilinçli pars dedi: Bir an önce Telekom'u arayıp arıza kaydı aç. Genişletmek için tıkla... Yani bunu en son 2 gün önce modemi kapattığımda yaptı ama hallettim aç kapa yaparak. Ödevim var yapamıyorum şuan. Sabah internet çalıştı ancak öğlenden sonra ont cihazında alarm ışığı yanmaya başladı. Tüm kabloları sök tak yaptım olmuyor Son düzenleme: Dün 17:00
bilinçli pars dedi: Bir an önce Telekom'u arayıp arıza kaydı aç. Genişletmek için tıkla... Yani bunu en son 2 gün önce modemi kapattığımda yaptı ama hallettim aç kapa yaparak. Ödevim var yapamıyorum şuan. Sabah internet çalıştı ancak öğlenden sonra ont cihazında alarm ışığı yanmaya başladı. Tüm kabloları sök tak yaptım olmuyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.207 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:47 #13 awoxf dedi: Yani bunu en son 2 gün önce modemi kapattığımda yaptı ama hallettim aç kapa yaparak. Ödevim var yapamıyorum şu an. Sabah internet çalıştı ancak öğlenden sonra ONT cihazında alarm ışığı yanmaya başladı. Tüm kabloları sök tak yaptım olmuyor. Genişletmek için tıkla... Arıza kaydı oluşturun.
awoxf dedi: Yani bunu en son 2 gün önce modemi kapattığımda yaptı ama hallettim aç kapa yaparak. Ödevim var yapamıyorum şu an. Sabah internet çalıştı ancak öğlenden sonra ONT cihazında alarm ışığı yanmaya başladı. Tüm kabloları sök tak yaptım olmuyor. Genişletmek için tıkla... Arıza kaydı oluşturun.
bilinçli pars Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 7.195 Makaleler 23 Çözümler 14 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ECS H81H3-M7 İşlemci: Intel Core i7 4790 HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa. Ekran kartı: Galaxy GT730 PSU: Casper Fsp250-50hmn Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel UPS: Tunçmatik TSK5208 Mouse: Casper B309 Klavye: Casper K1500 Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U Yazıcı: Epson L4160 Cinsiyet Erkek Meslek Espiri mühendisi Dün 17:49 #14 awoxf dedi: Yani bunu en son 2 gün önce modemi kapattığımda yaptı ama hallettim aç kapa yaparak. Ödevim var yapamıyorum şuan. Sabah internet çalıştı ancak öğlenden sonra ont cihazında alarm ışığı yanmaya başladı. Tüm kabloları sök tak yaptım olmuyor Genişletmek için tıkla... @awoxf Eve ekip gelmesi lazım öyle çözülür.
awoxf dedi: Yani bunu en son 2 gün önce modemi kapattığımda yaptı ama hallettim aç kapa yaparak. Ödevim var yapamıyorum şuan. Sabah internet çalıştı ancak öğlenden sonra ont cihazında alarm ışığı yanmaya başladı. Tüm kabloları sök tak yaptım olmuyor Genişletmek için tıkla... @awoxf Eve ekip gelmesi lazım öyle çözülür.
A awoxf Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 553 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 03:32 #15 bilinçli pars dedi: @awoxf Eve ekip gelmesi lazım öyle çözülür. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bence yeni çekildi ya ondan yapıyor sanki. Şimdi stabil. Kafasına göre yapıyor bunu. Arıza kaydı açacağım. Teşekkür ederim
bilinçli pars dedi: @awoxf Eve ekip gelmesi lazım öyle çözülür. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bence yeni çekildi ya ondan yapıyor sanki. Şimdi stabil. Kafasına göre yapıyor bunu. Arıza kaydı açacağım. Teşekkür ederim