Fiber internet nasıl getirtilir?

XOğuzhanXX

Femtopat
Daha fazla  
Şu an internetim VDSL olmasina rağmen hızı 6Mbps çok baş ağrıtmaya başladı bu durum kisissl olarak fiber getirtmek istiyorum fakat maliyeti, paket ücretleri hakkında bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Turk Telekom game on kampanyasını öneririm bi fiyatlarına bakın. Fiber 100 Mbps hızdan 1000'e kadar hız sunuyorlar.

Turk Telekom game on kampanyasını öneririm bi fiyatlarına bakın. Fiber 100 Mbps hızdan 1000'e kadar hız sunuyorlar.
Hocam vdsl bağlantı kullanıyorum ama paketten yararlanamam ince altyapı sorununu çözmem gerekiyor.

Hocam o fiber hattının bir maliyeti falan varmış portu kablosu modemi vs. 30.000TL'den fazla para ödemem gerekiyormuş

Havadan fibere yönelesim var
Hocam ne 30000'i normal fiyat neyse onu ödüyosunuz fiber hat çekmek de onun içinde modem felan da her şey dahil. Siz adamları arayın en iyisi sorun bi.

Hocam ne 30000'i normal fiyat neyse onu ödüyosunuz fiber hat çekmek de onun içinde modem felan da her şey dahil. Siz adamları arayın en iyisi sorun bi.
Hocam müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum.Herkd ayrı birsey söylüyor birisi ücret istiyorlar birisi istemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…