TurkNet'te memnundum, ta ki internet kopmasına kadar. Servisi aradık 1 hafta oldu, ne gelen var ne giden. Biz de interneti değiştirme kararı aldık, öneriniz ne olur?
TurkNet'te memnundum, ta ki internet kopmasına kadar. Servisi aradık 1 hafta oldu, ne gelen var ne giden. Biz de interneti değiştirme kararı aldık, öneriniz ne olur?
Türk Telekom öneriyorum amma velakin sizin bulunduğunuz bölgede hizmeti kötü olabilir. O yüzden etrafınıza sorup hangi sağlayıcıdan sorunsuz bir şekilde hizmet alıyorlar ise onu kullanın derim ben.
Türk Telekom dışında kullanmanı tavsiye etmem çünkü altyapı sahibi olmayan firmaların müdahalesi olmuyor kalite olmuyor yok ben ödeyemem o kadar diyorsan Netspeed. Neredeyse her firmayı kullandım merdiven altı firmalar 2 ay sonra cortluyor cevap bile vermiyor. Turkcell, Türk Telekom dışında kullanacaksan Netspeed tek alternatif gibi duruyor onunda fiyatları yüksek teknik servisi yok bozulma olursa TT servis ücreti alıyor diye biliyorum. GigaFiber varsa Türknet, haricinde işe yaramaz o paraya değmez müşteri hizmetleri bile yok ibretlik bir şey.
Türk Telekom dışında kullanmanı tavsiye etmem çünkü altyapı sahibi olmayan firmaların müdahalesi olmuyor kalite olmuyor yok ben ödeyemem o kadar diyorsan Netspeed. Neredeyse her firmayı kullandım merdiven altı firmalar 2 ay sonra cortluyor cevap bile vermiyor. Turkcell, Türk Telekom dışında kullanacaksan Netspeed tek alternatif gibi duruyor onunda fiyatları yüksek teknik servisi yok bozulma olursa TT servis ücreti alıyor diye biliyorum. GigaFiber varsa TurkNet, haricinde işe yaramaz o paraya değmez müşteri hizmetleri bile yok ibretlik bir şey.
Müşteri hizmetleri yok, teknik ekipleri yok maliyetleri yok. Kuruluma 600, aylıkta 300 lira faturayı keriz parası istiyorlar herhalde. Neyse zorla olmadığı için problem yok.
Müşteri hizmetleri yok, teknik ekipleri yok maliyetleri yok. Kuruluma 600, aylıkta 300 lira faturayı keriz parası istiyorlar herhalde. Neyse zorla olmadığı için problem yok.
Vallahi hocam ben 510 TL ödüyorum 1000 Mbps kullanıyorum. Müşteri hizmetleri Bulunduğum bölgede çok iyi Türk Telekom'un. Tek sorunu fibere geçerken yaşamıştım o günden beri yine sıkıntı yok
Türk Telekom dışında kullanmanı tavsiye etmem çünkü altyapı sahibi olmayan firmaların müdahalesi olmuyor kalite olmuyor yok ben ödeyemem o kadar diyorsan Netspeed. Neredeyse her firmayı kullandım merdiven altı firmalar 2 ay sonra cortluyor cevap bile vermiyor. Turkcell, Türk Telekom dışında kullanacaksan Netspeed tek alternatif gibi duruyor onunda fiyatları yüksek teknik servisi yok bozulma olursa TT servis ücreti alıyor diye biliyorum. GigaFiber varsa TurkNet, haricinde işe yaramaz o paraya değmez müşteri hizmetleri bile yok ibretlik bir şey.