Fiber internette loss almak

russ

Kilopat
Merhaba arkadaşlar evimdeki fiber internetimde bilgisayarı kabloyla bağlamama rağmen CS:GO'da %1 civarında loss alıyorum. Bilgisayarım ise eski değil bu yıl topladım bunun nedeni ve çözümü nedir?

Merhaba arkadaşlar evimdeki fiber internetimde bilgisayarı kabloyla bağlamama rağmen CS:GO'da %1 civarında loss alıyorum. Bilgisayarım ise eski değil bu yıl topladım bunun nedeni ve çözümü nedir?

Firmanızın Valve ile yurt dışı peer veya IX bağlantıları ile alakalı hocam. Örnek FixNet %0 loss Ark oynarken Milleni TT routing arelion yurt dışı peer ile %3 loss ile oynuyorum :) eskisi gibi pek iyi değil arelion da veya arelion iyi ama TT ile arelion arası kapasite yetersiz olabilir. Veya paket kaybı vardır.

Hocam bende loss sorunu varken bu ayarları kullanmıştım ve işe yaramıştı. Sizde konsola yazıp bir deneyin isterseniz.

cl_cmdrate 128
cl_updaterate 128
rate 786432
cl_interp 0.031
cl_interp_ratio 2

Firmanızın Valve ile yurt dışı peer veya IX bağlantıları ile alakalı hocam. Örnek FixNet %0 loss Ark oynarken Milleni TT routing arelion yurt dışı peer ile %3 loss ile oynuyorum :) eskisi gibi pek iyi değil arelion da veya arelion iyi ama TT ile arelion arası kapasite yetersiz olabilir. Veya paket kaybı vardır.

Hocam bir de genel olarak Wi-Fi ile internette dolaşırken internet bir 10 saniye gidiyor sayfa yüklenmiyor. Acaba modemden kaynaklı bir sorun olabilir mi?

Hocam bende loss sorunu varken bu ayarları kullanmıştım ve işe yaramıştı. Sizde konsola yazıp bir deneyin isterseniz.

Cl_cmdrate 128.
Cl_updaterate 128.
Rate 786432.
Cl_interp 0.031
Cl_interp_ratio 2

Deneyeyim hocam teşekkürler.

Cl_cmdrate 128.
Cl_updaterate 128.
Rate 786432.
Cl_interp 0.031
Cl_interp_ratio 2

Hocam maalesef işe yaramadı.

Hocam destek kaydı açsam bunu düzeltebilirler mi çünkü bilgisayarda en çok yaptığım şey CS:GO oynamak ve bu benim için büyük bir sorun.

Son düzenleme:
Deneyeyim hocam teşekkürler.

Hocam maalesef işe yaramadı.

Hocam destek kaydı açsam bunu düzeltebilirler mi çünkü bilgisayarda en çok yaptığım şey CS:GO oynamak ve bu benim için büyük bir sorun.

Operator değişikliğine gidebilirsin TT altyapılı FixNet gibi veya network ekibe yonlendirme durumları varsa iletilirse belki çözülür. :) sorunun senlik olmadığından eminsen firmalık.

Operator değişikliğine gidebilirsin TT altyapılı FixNet gibi veya network ekibe yonlendirme durumları varsa iletilirse belki çözülür. :) sorunun senlik olmadığından eminsen firmalık.

Hocam sorunun bende olduğunu düşünmüyorum ya modemde ya altyapıda ya da firmada çünkü internetime kablo ile bağlıyım ve bilgisayarım da eski değil. İnternet firmam da GIBIRNet. Açıkçası uygun olduğu için bu firmayı kullanıyorum ve diğerleri buna göre pahalı kalıyor.

Hocam bir test yaptım sonuç bu çıktı.

Dosya Ekleri

• 1686815986977.png
    1686815986977.png
    451,6 KB · Görüntüleme: 29

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı