Fiber kabloya ek yapmak mantıklı mı?

artnburak

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 6GB, 16GB RAM, 512GB SSD
Dostlar merhaba. Bugün, daha taze olarak evime fiber internet bağlattım. Lakin daireye kadar gelen fiber kablosu gereğinden kısa olduğu için bir üçlü prizimi feda ederek internetimi bağlattım. ONT, prize bantlı olarak havada duruyor. Zannımca çok sağlıklı bir şekilde değil. Bant gevşer, kopar veya başka bir şey olur tonla para. Bunun üzerine ufak bir araştırma yaptım, fiber için hazır ek kablolar (2m) 250~ lira civarlarında. Ek kablo almak yerine onu öyle bırakıp yerine yeni bir üçlü priz mi almalıyım onu tam çözemedim. Yardımcı olur musunuz?

Ek için fiber kablo alsanız bile her türlü uzatma kablosundan daha meşakkatli bir iş olmayacak mıdır? En rahatı uzatma kablosu olur.

Uzatma kablonun uçları uyuyorsa bence kablo al.

Ek kablo sağlıklı olmaz. Oraya priz alın. Banda pek bir şey olmaz ama işinizi garantiye almak için basit bir askı yapabilir ve plastik cırt kelepçe ile bağlayabilirsiniz.

Uzatma kablosu almanız daha garanti, ayrıca marangozdan 15x20 CM ahşap parça ile parçayı duvara montelemek için L tipi vida delikli metal aparat alıp monteleyin. Maksat fiber modemin vs. tezgahı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…