Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 780 Çözümler 6 13 Kasım 2025 #1 Binama 1 2 hafta önce fiber kutusu (Türk Telekom) takıldı ama hala aktif olmadı. Ne zaman aktifleşeceğini nasıl öğrenebilirim?
Binama 1 2 hafta önce fiber kutusu (Türk Telekom) takıldı ama hala aktif olmadı. Ne zaman aktifleşeceğini nasıl öğrenebilirim?
vlkn54 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2025 #2 Kutu takıldıysa sen başvurunu yap onlar gelip aktifleşir, hat çekildikten sonra çok bekledim ama kutu geldi demek %90 bitti demek.
Kutu takıldıysa sen başvurunu yap onlar gelip aktifleşir, hat çekildikten sonra çok bekledim ama kutu geldi demek %90 bitti demek.
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 780 Çözümler 6 13 Kasım 2025 #3 vlkn54 dedi: Kutu takıldıysa sen başvurunu yap onlar gelip aktifleşir, hat çekildikten sonra çok bekledim ama kutu geldi demek %90 bitti demek. Genişletmek için tıkla... Hocam ben TurkNet kullanıyorum güncel olarak. Nasıl başvuru yapabilirim?
vlkn54 dedi: Kutu takıldıysa sen başvurunu yap onlar gelip aktifleşir, hat çekildikten sonra çok bekledim ama kutu geldi demek %90 bitti demek. Genişletmek için tıkla... Hocam ben TurkNet kullanıyorum güncel olarak. Nasıl başvuru yapabilirim?
vlkn54 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2025 #4 türkneti ara altyapıları aynı fibere geçmek istiyorum de onlar sorgular talep açılması gerekiyorsa talep de açarlar sen firmanı ara yeter.
türkneti ara altyapıları aynı fibere geçmek istiyorum de onlar sorgular talep açılması gerekiyorsa talep de açarlar sen firmanı ara yeter.