Fiber modem kurulduktan sonra ne yapılmalı?

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, dün saat 12'de TürkNet fiber modemimi saha ekipleri kurdu ve internetin gelmesini beklememizi söyledi. Bekledik ama hâlâ VDSL, fiber hattımı kullanamıyorum. Bunu nasıl kullanacağım? VDSL'deki ISS şifremi bu modeme mi girmem gerekiyor yoksa TürkNet yeni bir ad ve şifre mi gönderecek? Eğer yeni ad ve şifre gönderecekse neden hâlâ elime ulaşmadı?

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet kullanıyorum ve saha ekibi kuruluma gelmeden kullanıcı adı şifre SMS olarak gelmişti, saha ekibi geldiğinde onlar kurulumu yaptılar ve kurulum esnasında kullanıcı adı şifreyi istemişlerdi, kurulumu bitirdiklerinde hemen interneti kullanmaya başlamıştık, altyapım VDSL destekliyor ancak fiberde durum nasıl bilmiyorum.

Oim ya da mobil uygulama üzerinden talep oluşturun seve seve sizi arayıp sizinle ilgileneceklerdir.

Oim ya da mobil uygulama üzerinden talep oluşturun seve seve sizi arayıp sizinle ilgileneceklerdir.
Destek mesajlarıma cevap vermiyorlar ınstagram üzerinden yazdım bakalım.

Modem kurulalı 24 saati geçti ve hala internete bağlanamdım üzücü

Destek mesajlarıma cevap vermiyorlar Instagram üzerinden yazdım bakalım.

Modem kurulalı 24 saati geçti ve hala internete bağlanamdım üzücü.

Dün pazara, bugünde resmi tatile denk gelmişsiniz şansınıza o yüzden gecikmeler yaşanmıştır. Yarın mesai başladığında yüksek ihtimalle sorununuzu çözeceklerdir.

Dün pazara, bugünde resmi tatile denk gelmişsiniz şansınıza o yüzden gecikmeler yaşanmıştır. Yarın mesai başladığında yüksek ihtimalle sorununuzu çözeceklerdir.
İnternetim bağlandı şuan vdsl internetim yok fiberde internet ışığı yeşil yanıyor ama internet yoktu müşteri hizmetlerini aradığımda sinyal çok yüksek olduğundan internete erişemediğim söylendi onu bekliyorum umarım yakın zamanda çözülür vdsl internetim de kesildi.

İnternet bağlantısı konusunda demiyorum zaten destek ekibi için diyorum resmi tatil günleri ve pazar günleri daha az personelle hizmet verdikleri için yanıtlar gecikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…