Fiber modem önerisi

redali

Megapat
Merhaba fiber başvurusu yaptım nasipse 2 haftaya kadar bağlantı sağlanacak. VDSL kullanıyordum yeni bir router arayışına girdim. Hali hazırla TP-Link X50 DSL ve TP-Link E4 mesh sistem olarak kullanıyorum TP-Link Wi-Fi'den memnumum ama ayar yönetim kısmı çok kısıtlı.

DSL bağlantı sorunlarından dolayı dB, g. Inp, esnp gibi ayarları düzenlemek zorunda olduğundan X50 DSL yerine ASUS AC51 kullanıp diğer Wi-Fi ve DHCP yükünü X50-DSL üzerine yükledim. DSL desteklemesine rağmen ayar yapamadığımdan dolayı eski cihazı kullanmak zorunda kaldım 3 tane cihazda yer kaplıyor.

Direk sağlayıcı modemide aradan çıkartacak router + mesh cihazı lazım tavsiyelere açığım. TP-Link veya harici VLAN ID vs ayarlarında değişirmeye imkan verdiği.
Bütçe en fazla 10 bin. Wi-Fi 6 şart 20-25 cihaz bağlı evde Wi-Fi'ya.

ASUS ROG rapture GT6 10bine var ama cihaz nasıldır bilemiyorum AC-51 Wi-Fi memnun değildim yan odada neredeyse Wi-Fi ilk çubuğu noktaya düşüyordu binada ne varsa bilemiyorum TP-Link Archer modelini kullanmıştımi onda da benzer sorunlar vardı deco X50 serisi problemlemlerimi çözmüştü buna benzer veya daha iyisi lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı