Fiber modem önerisi

Daha fazla  
1-2 saat önce sokaktaki tüm binalara fiber kablo çektiler, şimdi de bağlantıları yapıyolar sanırım kutuya. Eve gelen çalışana sordum, 1000 Mbps'lık internetmiş.

Şimdi bu internet aktif olduktan sonra yüksek ihtimalle TurkNet'e geçiş yapacağım ve yeni fiber modem de almak lazım artık. Fiyatlar hakkında bilgim yok, önerileriniz nedir modem için?

Türkketin kampanyaları var hocam şu an internet senin üzerine ise misal belirli bir miktar cayma bedelini karşılıyorlar kendi üstüne yaptırırsan sadece kurulum ücreti alıyorlar modem ücreti almıyorlar 1 hafta önce bağlattım.
Ama yine de aşağıya çok güzel modem bıraktım

Bu arada şöyle bir şey var; çekilen altyapı TurkNet'in kendine ait gigafiber değilse size 1000mbit hız vermiyor TurkNet. 100mbit max veriyor. Benim apartmanımda TTNet 1000mbit fiber dolabı var ancak dediğim gibi 100mbit TurkNet kullanıyorum.

Evet, bağlayan kişi Turk Telekom olduğunu söylemişti. Peki bu altyapıda 1000 MBPS'e kadar hız sağlayan güvenilir iss var mı bildiğiniz?

Türk Telekom sitesinde fiyatlar pahalı ve taahhütlü, o yüzden kullanmak istemiyorum.

Hocam Türk Telekom bağlamaları mühim değil türk telekomla ilgi alakanız kalmayacak
TurkNet'in bütün paketleri aynı tafire fiyat değişikliği yok
Bence bir an önce bağlatın be 1 gbbs internet geldiği gibi çektirin.

100 MBPS'den 1000'e geçmeyi isterim ama altyapıyı TurkNet yapmadıktan sonra pek de önemi kalmadı. Hem taahhütlü hem daha pahalı hem de verdiği hizmet olarak çok fazla memnun olmayan kişi var, o yüzden mesafeliyim Turk Telekoma karşı.

Ben altyapı aktif olduktan sonra TurkNet'e geçerim diye düşünmüştüm ama olmuyormuş öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…