Fiber optik alt yapıda hangi modemi kullanmak gerekir?

Bütçe
1000-3000

HAYALPEREST62

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bende fiber optik altyapı var. Bana hgw uyumlu modem almam gerektiği söylendi. Ben Türk Telekom'un verdiği modemin yerine başka modem kullanmak istiyorum. Direk modemi atıp onun yerine kullanacağım bir modem öneriniz var mı acaba? Bütçem 1000- 3000 arası. Router aldığımda modemin yerine direk kullanılabiliyor mu acaba?

Merhaba arkadaşlar. Bende fiber optik altyapı var. Bana hgw uyumlu modem almam gerektiği söylendi. Ben Türk Telekom'un verdiği modemin yerine başka modem kullanmak istiyorum. Direk modemi atıp onun yerine kullanacağım bir modem öneriniz var mı acaba? Bütçem 1000- 3000 arası. Router aldığımda modemin yerine direk kullanılabiliyor mu acaba?
Neden farklı bir modem kullanmak istiyorsun ne güzel vermiş işte. Farklı bir modem kullanınca ne oluyor bilmiyorum açıklarmısınız?

Modem değil router alman gerekiyor. Gigabit portları olan bir ASUS router almanı öneririm, bütçende RT-AX56u var.

Modemi değiştirmenize gerek yok. Kendi modemleri son derece iyi. Kablosuz ağınızı yükseltmek istiyorsanız bir Wifi mesh sistemi alabilirsiniz. TP-link Deco sistemleri oyun gibi uygulamalarda kablosuzda neredeyse hiç kayıpsız ve gecikmesiz iletim sağlıyor. Onu tavsiye edebilirim.
Ama illaki modemi değiştireceğim diyorsanız müşteri hizmetleriyle görüşmeniz, onlardan ağ bilgilerinizi almanız ve ağa uyumlu modem detaylarını öğrenmeniz gerekiyor. Bazen saçma kısıtlamalar olabiliyor.

Modem değil router alman gerekiyor. Gigabit portları olan bir ASUS router almanı öneririm, bütçende RT-AX56u var.

Ben direk modemin yerine kullanacağım bir cihaz arıyorum Wi-Fi çoğaltıcı olarak bir şey istemiyorum o yüzden bana önerebileceğiniz cihaz lazım amacım Türk Telekom'un verdiği modemi kullanmamak

Modemi değiştirmenize gerek yok. Kendi modemleri son derece iyi. Kablosuz ağınızı yükseltmek istiyorsanız bir Wi-Fi mesh sistemi alabilirsiniz. TP-Link Deco sistemleri oyun gibi uygulamalarda kablosuzda neredeyse hiç kayıpsız ve gecikmesiz iletim sağlıyor. Onu tavsiye edebilirim.
Ama illaki modemi değiştireceğim diyorsanız müşteri hizmetleriyle görüşmeniz, onlardan ağ bilgilerinizi almanız ve ağa uyumlu modem detaylarını öğrenmeniz gerekiyor. Bazen saçma kısıtlamalar olabiliyor.

Müşteri hizmetleri fiber güçlü modem alıp kullanabilirsiniz dedi bana hgw denilen olay fiber güç demekmiş müşteri hizmetleri öyle söyledi ama onlar bana maalesef ki bir modem önerisinde bulunamıyorlar o yüzden amacım onların verdiği modemi değiştirmek kurtulmak istiyorum onların verdiği modemden

Neden farklı bir modem kullanmak istiyorsun ne güzel vermiş işte. Farklı bir modem kullanınca ne oluyor bilmiyorum açıklar mısınız?

Her modemin farklı özellikleri var o yüzden kendi aldığım modemi kullanmak istiyorum daha kalitelisini almak istiyorum

Seni, n önerdiğin cihazı modememi bağlamam gerekiyor bana modemin yerine bir cihaz lazım amacım modemi atıp başka modem kullanmak

Son düzenleme:
Ben direk modemin yerine kullanacağım bir cihaz arıyorum Wi-Fi çoğaltıcı olarak bir şey istemiyorum o yüzden bana önerebileceğiniz cihaz lazım amacım Türk Telekom'un verdiği modemi kullanmamak.

Müşteri hizmetleri fiber güçlü modem alıp kullanabilirsiniz dedi bana hgw denilen olay fiber güç demekmiş müşteri hizmetleri öyle söyledi ama onlar bana maalesef ki bir modem önerisinde bulunamıyorlar o yüzden amacım onların verdiği modemi değiştirmek kurtulmak istiyorum onların verdiği modemden.

Her modemin farklı özellikleri var o yüzden kendi aldığım modemi kullanmak istiyorum daha kalitelisini almak istiyorum.

Seni, n önerdiğin cihazı modememi bağlamam gerekiyor bana modemin yerine bir cihaz lazım amacım modemi atıp başka modem kullanmak.

Bütçe aşmaya değer.

Merhaba arkadaşlar TP-Link VX1800 modelini aldım kurdum sıkıntı çıkarmıyor şu an süper bir Wi-Fi 6 modem router vatandan aldım linkini atıyorum daha ucuzada vardır belki Tp Link Archer VX1800V 574mbps 1201mbps Kablosuz Ax Wi-Fi 6 Gigabit Vdsl Modem fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da aldığım bu modem fiper optik alt yapıda alabilirsiniz gönül rahatlığı ile teşekkür ediyorum yardım edenlere bir de burada buldum bu da aynısı sanırsam en ucuzu bunu buladum bakabilirsiniz aynımı diye aynı gibi geldi bana https://www.sinerji.gen.tr/tp-link-vx1800v-ax1800-1800mbps-dual-band-wifi-kablosuz-router-p-50658 burada isimde hata yapmışlar VX1800 farklı bir model o sadece router diye biliyorum emin olarak alın Sinerji'den ürünü VX1800 olduğundan emin olun...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı