Fiber projesi reddedilip 2024'e ertelendi

Asitsiz Soda

Decapat
Daha fazla  
Fiber altyapı projesi Türk Telekom tarafından 80 gün bekledikten sonra reddedildi, 2024'te tekrar değerlendirilecektir demişler bir de, şaka gibi. CEO'nun yönlendirdiği müşteri hizmetleri oyalamaktan başka bir şey yapmadı. "bölgenizi emsal bölge kapsamına aldık.", "bölgeye yüksek talep olduğunu ilettik.", "biz arka planda da ilgileniyoruz." gibi yalanlar saydırmışlardı; il müdürlüğü ile görüştüğümde kendileri ile iletişime geçilmediğini söyledi. 2.5 ay cevap gelmemişti, dün Açık Kapı'dan başından beri kullandığım kibar dili bırakıp sert bir dil kullanarak şikayet ettim ve cevap hemen bugün red olarak geldi, tesadüf müdür bilmem.
Evde ne ADSL/VDSL ne başka bir şey var. Okullar açılıyor... Ne yapacağım, buradan döndürmenin bir yolu var mı?

Hiç kimse işini doğru düzgün yapmıyor desem doğru olur. Bende 2012 yılından beri Superonline kullanıyorum. 100 Megabit üstüne bir çıkamadık. Kutuya kadar giganet geliyor daireme cat kablosuyla internet geliyor diye bıdı bıdı yapıyorlar. GPON çekilmesi lazım diyorlar, e çek kardeşim diyorum ağlamaya başlıyorlar. Kimse işini düzgün yapmıyor valla.

Yahu biz 18 sene TTNET fiber bekledik de artık Turkcell Superonline gelip döşedi de site olarak topluca ona geçtik. TTNET hâlâ devlet kurumu mantığıyla iş yapıyor.

Yahu biz 18 sene TTNET fiber bekledik de artık Turkcell Superonline gelip döşedi de site olarak topluca ona geçtik. TTNET hâlâ devlet kurumu mantığıyla iş yapıyor.
Hocam siz mi başvurmuştunuz, Turkcell'den başvuru nasıl yapılıyor biliyor musunuz?

Hocam siz mi başvurmuştunuz, Turkcell'den başvuru nasıl yapılıyor biliyor musunuz?
Sitede müstakil evde oturunca bireysel başvuruların pek bir anlamı olmuyor; gelip de tek eve altyapı döşemezler. En sonunda site başkanı başvurunca altyapı döşemeye karar vermişler. Bütün site kazıldı, borular kablolar döşendi, internet gelmesi yaklaşık 2 ayı buldu. Siz apartmanda oturuyorsanız fiber bağlanması daha kolay. Sonuçta apartmana tek bir kablo ve tek GPON koyacaklar; müstakil ev olunca her eve apartman kadar altyapı döşüyorlar. Turkcell'i arayıp sorun isterseniz: 0532 532 00 00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…