Arkadaşlar mahallemizde fiber var, komşularda vs. Türk Telekom fiberi var fakat bizim ev yeni olduğu için yok. TurkNet almak istiyorum. Nasıl fiber çektiririm? Bir de TurkNet için fiber mi gerekiyor VDSL mi?
Hocam evde sadece biz yaşıyoruz ama fiber kapıdan geçiyor yerin altından. Topluca dediğiniz bizim ailedeki herkesin imzası ile telekoma dilekçe versek olur mu? Bir de Telekom dediğiniz Türk Telekom mu?
Evet, Türk Telekom altyapısı istiyorsanız Türk Telekom. Her daireden imza anlamında topluca demek istemiştim. Başka daire yoksa veya diğer daireler boşsa kendi dairenizden bir kişi imza verse yeterli olur.
Evet, Türk Telekom altyapısı istiyorsanız Türk Telekom. Her daireden imza anlamında topluca demek istemiştim. Başka daire yoksa veya diğer daireler boşsa kendi dairenizden bir kişi imza verse yeterli olur.
GigaFiber için TurkNet’in sitesinden talep oluşturabiliyorsunuz ve yeterli kadar talep olursa planlarına ekliyorlar. Onu 10 sene bile beklemeniz gerekebilir.
Normal fiber için dilekçe vermeniz yeterli. Türk Telekom onu çekince TurkNet ile faydalanabilirsiniz.