B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 671 Çözümler 3 18 Temmuz 2025 #11 Hikaru Nakamura dedi: Hocam FTTH Fiber'iniz hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Türlerini bilmiyorum ne işe yarıyor? Teşekkürler.
Hikaru Nakamura dedi: Hocam FTTH Fiber'iniz hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Türlerini bilmiyorum ne işe yarıyor? Teşekkürler.
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Antalya/Muratpaşa 18 Temmuz 2025 #12 bigcherry dedi: Türlerini bilmiyorum ne işe yarıyor? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam çok basit. Ayrıca hatalı söylemişim sizde olan FTTH değil FTTB olacaktı. Kısaca yazayım: FTTN/FTTC: Hocam bildiğiniz VDSL bu. Santrale kadar Fiber kablolarla geliyor, evlere bakır kablolarla ulaştırılıyor. FTTB: Santralden binanıza kadar fiber kabloyla geliyor. Binadaki kutudan evlere dağıtılıyor. FTTH: Bu en maliyetlisi. Direkman santralden evinize fiber optik kabloyla geliyor. Ama en iyisi bu.
bigcherry dedi: Türlerini bilmiyorum ne işe yarıyor? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam çok basit. Ayrıca hatalı söylemişim sizde olan FTTH değil FTTB olacaktı. Kısaca yazayım: FTTN/FTTC: Hocam bildiğiniz VDSL bu. Santrale kadar Fiber kablolarla geliyor, evlere bakır kablolarla ulaştırılıyor. FTTB: Santralden binanıza kadar fiber kabloyla geliyor. Binadaki kutudan evlere dağıtılıyor. FTTH: Bu en maliyetlisi. Direkman santralden evinize fiber optik kabloyla geliyor. Ama en iyisi bu.