Kxvet Megapat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 155 Çözümler 2 19 Mayıs 2021 #11 Patrixcs dedi: TurkNet'e geçiş yapacaksan modem ve GPON cihazı ücretsiz oluyor para almıyorlar. Ama fibere geçmişken güzel bir router almak fibere daha iyi olur tabii bütçe varsa. Genişletmek için tıkla... Modem sitesinde 385 lira yazıyor ama yanlış olmasın.
Patrixcs dedi: TurkNet'e geçiş yapacaksan modem ve GPON cihazı ücretsiz oluyor para almıyorlar. Ama fibere geçmişken güzel bir router almak fibere daha iyi olur tabii bütçe varsa. Genişletmek için tıkla... Modem sitesinde 385 lira yazıyor ama yanlış olmasın.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 19 Mayıs 2021 #12 Kxvet dedi: Modem sitesinde 385 lira yazıyor ama yanlış olmasın. Genişletmek için tıkla... O modemden bahsetmiyorum. Telekom'un verdiği modemlerden bahsediyorum.
Kxvet dedi: Modem sitesinde 385 lira yazıyor ama yanlış olmasın. Genişletmek için tıkla... O modemden bahsetmiyorum. Telekom'un verdiği modemlerden bahsediyorum.