Fibernet/Hipernet yüksek Ping

Daha fazla  
Yaklaşık olarak 1 yıldır Fiber/Hipernet kullanıyorum. İlk günden beri sürekli oyunlar'da filan ping sorunu yaşıyorum özellikle CS:GO'da 100 altı ping nadiren görüyorum bunun sorunu nedir bir türlü çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'de oyun çalışırken arkaplanda indirme seçeneği açık kalmış olabilir. Kapatmayı dene.

Orada 6 ms ise oyun içinde 30-50 arası ping alman gerekiyor. Oyunda sana en yakın sunucuyu bulması için maksimum ping değerini düşür. 80 yap mesela... Eğer bahsettiğin ping değeri akşam saatlerinde oluyor ise... Yapacak pek bir şey yok.

Benimde download hızımda problem yok sadece akşam 4-12 arası speedtestde ping(gecikme) 300 oluyor kişisel cihazımda yada modemde hic bir problem yok. Araştırdım hatda ki yoğunluktan dolayı olduğunu öğrendim. Sebebini türk telekomdaki akrabamdan öğrendim; Örnek vereyim bi alt yapı düşün 100 hanelik bir alt yapı, bu alt yapıya 1.000 haneye internet veriyorlar. Kısacası çare yok anca ay sonlarına doğru millet akk'yi bitirir öyle ping düzelir. Türkiye'deki internet asla düzelmez

Arka planda çalışan bir uygulama veya kablosuz ağ üzerinden bağlanan cihazların tüketiminden dolayı olabilir.
Arka plandaki uygulamaları kapatıyorum.

Steam'de oyun çalışırken arkaplanda indirme seçeneği açık kalmış olabilir. Kapatmayı dene.
Kontrol ettim açık değil oyun esnasında herhangi bir dowload yapmıyorum.

Sabah akşam değişmiyor sürekli hep yüksek ping alıyorum max ping 80 ayarlı olduğu halde 100 ping alıyorum.

Sabah akşam gece fark etmiyorum hızım ve ping hiç değişmiyor alt yapı olarak'da ben tam anlamam orada bilgileri attım az bir bilgim var bence bu alt yapı süper bu ping olmaması lazım neden böyle halen çözemiyorum.

csgoda konsola mm_dedicated_search_maxping 45 yap romanya-avusturya sunucusunda oynarsın
ping 20-30 düşer

bide ben 100-150 pingde efsanevi kartal oldum bide 45 fps ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…