Türk Telekom daima hiç bir zaman mevcut altyapının destekleyeceği maksimum hızı vermemiş, üstüne yalan söylemiş, 1000 Mbps fiber internet paketi alanlara 2 Mbps yükleme hızından fazlasını vermemiş, fiyatlarını daima kazık satmış, kotayı kaldırmamak için direnmiş, Wikipedia ve diğer sitelere yasak koymuş bir firmadır. Ne hakla onlar Fiber altyapı inşa edecek? Hakları yok...@Erdemli Erdem En çok fiber alt yapıyı TTNet çekmiştir. Yani şimdi adı Türk Telekom. Hemde öyle böyle bir fark değil bu. Diğerleri yanına bile yaklaşamadı. Senin benim vergimle çekilmiş alt yapının üstüne sağolsun iktidar sayesinde kondu Türk Telekom. @qRunt1903 Firmalar ortak alt yapı için devreye bastı. Biraz sabret, anlaşmaya tamamen varılsın istediğin firmadan fiber alırsın.
Onu zaten herkes biliyor. Ben sorulan soruya cevap veririm. Turkiye geneli toplam 270.000 kilometre fiber ag mevcut ve bunun 220.000 kilometrelik kismi Turk Telekom'a ait. Buda acik ara fark demektir. Ben en cok kimin oldugunu soyledim, diger teferruatlar baska seyler. Fiber hat denince FTTC, FTTB ve FTTH bile buna dahildir.Türk Telekom daima hiç bir zaman mevcut altyapının destekleyeceği maksimum hızı vermemiş, üstüne yalan söylemiş, 1000 Mbps fiber internet paketi alanlara 2 Mbps yükleme hızından fazlasını vermemiş, fiyatlarını daima kazık satmış, kotayı kaldırmamak için direnmiş, Wikipedia ve diğer sitelere yasak koymuş bir firmadır. Ne hakla onlar Fiber altyapı inşa edecek? Hakları yok...
Demek istediğim şey, TTNET zaten bu kadar yalancı ve insanlara yüksek hızlar sunmaktan daha çok, insanlara olabildiğince yavaş ve düşük hız vermek için uğraşıyorlar. Neden tutupta fiber döşemek için dünya kadar yatırım yapıyorlar? Dalga mı geçiyorlar bizimle? TTNET ile alay etme zamanım geldi. Gitsinler ADSL2+'yı iptal edip direkt 90'lı yılların ilk internet teknolojisi olan ADSL'i kullansınlar bence... Böylelikle 64 Kbps indirme hızı ve 0.6 Kbps yükleme hızıyla biz müşterilerin kafasını daha iyi oyabilirler. Ayda sadece 100 TL'ye... Türk Telekomu savunan ve onların bir suçu olmadığını söyleyen insanlar ise, tamamen Türk Telekom tarafından beyini iyice yıkanmış insanlardır bence.Onu zaten herkes biliyor. Ben sorulan soruya cevap veririm. Turkiye geneli toplam 270.000 kilometre fiber ag mevcut ve bunun 220.000 kilometrelik kismi Turk Telekom'a ait. Buda acik ara fark demektir. Ben en cok kimin oldugunu soyledim, diger teferruatlar baska seyler. Fiber hat denince FTTC, FTTB ve FTTH bile buna dahildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.