Aynen süperonline. Hangi firmanın modemleri daha iyi? Ve yurt dışı çıkışları tam olarak ne oluyor?İnternet çekim gücünü sağlayan İSS değil modemdir. Fiberonline dediğin Süperonline olduğunu düşünüyorum. Şimdi firmaların anlaşmalarına göre bir binada veya bir eve sadece bir fiber alt yapı girebilir. Türk Telekom bakır buna dahil değildir. Süperonline'nin yurt dışı çıkışları daha iyi olduğu için oyun için tercih edilebilir. Uydunet'in ping durumu pek iyi değil ama çok stabil internettir. Ayrıca Süperonline fiber alt yapısından Vodafone olarak hizmet alınabilir. Kendi aralarında alt yapı anlaşmaları var.
Uydunet ve Superonline fiber ikisi cok farkli sistemler. Birisi anten kablosuna benzer sistem, digeri cam kıl ile fiber. İSS'ler musterilerin yogunluguna veya istegine gore yurt disindaki sunuculari kiraliyorlar daha iyi sonuclar icin.Aynen süperonline. Hangi firmanın modemleri daha iyi? Ve yurt dışı çıkışları tam olarak ne oluyor?
Siz yüksek performans için hangisini tavsiye edersiniz?Uydunet ve Superonline fiber ikisi cok farkli sistemler. Birisi anten kablosuna benzer sistem, digeri cam kıl ile fiber. İSS'ler musterilerin yogunluguna veya istegine gore yurt disindaki sunuculari kiraliyorlar daha iyi sonuclar icin.
Kendim evde TürkNet VDSL ve işte Uydunet kullanıyorum. Uydunet normal bir kullanıcı için en iyi internet diyebilirim. Fakat kendi ve başka yerde denediğim kadarı ile Uydunet online oyun için geri planda kalıyor. Tercihim Superonline olurdu, en azından Süperonline alt yapısı ile seçenek daha çok olur.Siz yüksek performans için hangisini tavsiye edersiniz?
Ben de ilk SuperOnline kullanıyordum. İlk 6 ay memnundum sonra bozdular internetim zırt pırt gidiyordu verdikleri tek destek modem arayüzünden kanal değiştirmek oldu. KabloNet'e geçecektim altyapısı yoktu Turktelekomu tercih ettim memnunum. En doğrusunu yapmışsınız hayırlı olsun.KabloNet bağlandı.
Sağolun.Ben de ilk SuperOnline kullanıyordum. İlk 6 ay memnundum sonra bozdular internetim zırt pırt gidiyordu verdikleri tek destek modem arayüzünden kanal değiştirmek oldu. KabloNet'e geçecektim altyapısı yoktu Turktelekomu tercih ettim memnunum. En doğrusunu yapmışsınız hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.