Diger Avrupa ve Amerika'nin karsisinda Turkiye köy. Köy olsak gene iyi. Oba. Biz teknoloji ve agir sanayii tarafinda onlarca yil yattik. Marshall yardimlari ile hicbirsey gelistirmedik. Hersey ayagimizia geldi. Daha 90'larda yeni yeni birseyler yapmaya basladik. Millet Venüs'e robot gonderirken biz daha 2018 teknolojisini uretmeyi akil edecegiz. Hadi bakalim.
Burda köyü ve orada yaşayanlara eleştiri yapmadım aslında. Köyler şehirlerden daha az gelişmiş olduğu için burdaki gelişmemişlik benim canımı sıkan şey. Senin elinde olan birşey değil bu durum. Telekominasyon şirketlerinin paragöz olmalarından kaynaklanıyo herşey.
Onu ben de tercih ederim. Uydudan alınan internetle iş görülebilir o durumlarda fakat uydudan gelen internetin de parası burda çok çok yüksek değerlere ulaşıyo. Ama dediğin evlere sahipsen bu paralar senin canını sıkmaz.
Yazları Balıkesirdeyim çok güzel olduğu doğru fakat metropollerdeki gibi nüfusu olsa oranın öyle olacağını sanmıyorum çünkü gelenler yazlıkçı sonra resmen hayalet bile kalmıyor.
Yazları Balıkesirdeyim çok güzel olduğu doğru fakat metropollerdeki gibi nüfusu olsa oranın öyle olacağını sanmıyorum çünkü gelenler yazlıkçı sonra resmen hayalet bile kalmıyor.
Kişinin İnternet'te ne yaptığına da bağlı. Ama, herkes en az 250 Mbps Download hızını hak ediyor. Millet 300 Mbps İnternet kullanırken 4K, 8K içerikler izlerken, 100 GB'lık dosyayı indirmek için saatlerce beklemezken bu tür uğraşları yapmak isteyen insanlar 16 Mbps hızı almamalı.