Fibersiz mahallelerin köylerden farkı yok

Hayata bakışınıza bağlı. İnterneti hızlı diye çirkin binalar arasında zehirlenmektense yemyeşil ve deniz havası istifli bir köyü yeğlerim.
Yemşeyil olacak ve deniz havası olacak birde Türkiye’de olacak siz yurt dışını anlatıyorsunuz. Hem temiz, hem yemyeşil, hem de AKK’siz internet.

Diger Avrupa ve Amerika'nin karsisinda Turkiye köy. Köy olsak gene iyi. Oba. Biz teknoloji ve agir sanayii tarafinda onlarca yil yattik. Marshall yardimlari ile hicbirsey gelistirmedik. Hersey ayagimizia geldi. Daha 90'larda yeni yeni birseyler yapmaya basladik. Millet Venüs'e robot gonderirken biz daha 2018 teknolojisini uretmeyi akil edecegiz. Hadi bakalim.

Teknolojik olarak öyle demiş olabilirsin ama ben bir köy çocuğu olarak bu benzetmeyi yakıştıramadım. Bu benzetme canımı sıktı.
Burda köyü ve orada yaşayanlara eleştiri yapmadım aslında. Köyler şehirlerden daha az gelişmiş olduğu için burdaki gelişmemişlik benim canımı sıkan şey. Senin elinde olan birşey değil bu durum. Telekominasyon şirketlerinin paragöz olmalarından kaynaklanıyo herşey.
Zaten Türkiye'yi belirterek söylememiştim fakat Balıkesir, Muğla yörelerinde bu tür yerler var.
Onu ben de tercih ederim. Uydudan alınan internetle iş görülebilir o durumlarda fakat uydudan gelen internetin de parası burda çok çok yüksek değerlere ulaşıyo. Ama dediğin evlere sahipsen bu paralar senin canını sıkmaz.

Zaten Türkiye'yi belirterek söylememiştim fakat Balıkesir, Muğla yörelerinde bu tür yerler var.
Yazları Balıkesirdeyim çok güzel olduğu doğru fakat metropollerdeki gibi nüfusu olsa oranın öyle olacağını sanmıyorum çünkü gelenler yazlıkçı sonra resmen hayalet bile kalmıyor.

Yazları Balıkesirdeyim çok güzel olduğu doğru fakat metropollerdeki gibi nüfusu olsa oranın öyle olacağını sanmıyorum çünkü gelenler yazlıkçı sonra resmen hayalet bile kalmıyor.
Güzelliği orada zaten. Nerede çokluk orada bolluk(!) demişler. Çoğu ilçesinde yaşayan ev sahipleri bile kışın kaçıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…