Fibim Net kullanılır mı?

@atomhuro 25/5 Engelli tarifesi 24 ay taahhütlü 65TL+ modem kiralama bedeli her ay 5.90 veya 6.90 TurkNet'te de engelli paketine hemen hemen aynı ödüyordum ama şimdi hızım iki katı oldu . 4K videoları rahat oynatıyor.
Sil hocam bunu biri görür bu güzellik gider ben hiç dillendirmem bu olayı

Son düzenleme:
@atomhuro Alıntılı mesajındaki mesajımı içeren hassas bölgeyi düzenleyebilir misin? Ben sildim de.
Cep telefonundan Wi-Fi ile bağlandığımda hız düşüyor. 25'lik pakette 18 Mbps indirme görüyor.
Bir de bugün ilk kesintiyi yaşadım net bir değerlendirme için 1 ay kullanmam gerek sanırım. Yalnız 25 Mbps hızında fiber hıza kavuşmuş gibi sevindim .

Son düzenleme:
Bir ara aylarca hiçbir kesinti olmadan kullandım. Şimdi arada bir saçmalıyorlar. Ancak çok rahatsız edici değil neyse ki.

Ara sıra küçükte olsa sorun olarak site erişim proplemleri ve görüntülü görüşmede nadir de olsa kopmalar yaşanıyor tam sebebini bilemiyorum; ama internet servis sağlayıcıdan olduğu muhakkak altyapı onların modem onların internet onların. Fiyata göre çok kaliteli ama tabii ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…