eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #21 KenshinKatana dedi: Merhaba maalesef bende. Nooa. Virüsü ile başım belada çocukların bebeklik fotoğrafları tamamen gitti yardımcı olur musunuz? @ransomware hocam merhaba. Nooa. Yı çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla çözüm yolu yok gibi sorduğum danıştığım tüm firmalar yaklaşık 5K dolar talep etti çok önemli bilgiler olmasına rağmen mecburen formatladım.
KenshinKatana dedi: Merhaba maalesef bende. Nooa. Virüsü ile başım belada çocukların bebeklik fotoğrafları tamamen gitti yardımcı olur musunuz? @ransomware hocam merhaba. Nooa. Yı çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla çözüm yolu yok gibi sorduğum danıştığım tüm firmalar yaklaşık 5K dolar talep etti çok önemli bilgiler olmasına rağmen mecburen formatladım.
ransomware Centipat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #22 KenshinKatana dedi: Merhaba maalesef bende. Nooa. Virüsü ile başım belada çocukların bebeklik fotoğrafları tamamen gitti yardımcı olur musunuz? @ransomware hocam merhaba. Nooa. Yı çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sizden ricam 5 6 tane dosyayı bana göndermeniz. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2025
KenshinKatana dedi: Merhaba maalesef bende. Nooa. Virüsü ile başım belada çocukların bebeklik fotoğrafları tamamen gitti yardımcı olur musunuz? @ransomware hocam merhaba. Nooa. Yı çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sizden ricam 5 6 tane dosyayı bana göndermeniz.