Fiesta Oto teyp önerisi

hardb0yy

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, 2006 model fiesta aracımda bulunan teyp sisteminde USB-AUX takılacak yer yok bu nedenle oto teyp almak istiyorum. Ne almalıyım? Bütçe 350 TL. Sanırım bir tane de oto teyp çerçevesi almam gerekiyormuş, hangisi olur araştırdım ama bulamadım. Bilen arkadaşlar fikir verirse sevinirim. Aracın ilgili kısmının resmini de ekledim.

Dosya Ekleri

• DSC_2522.JPG
    DSC_2522.JPG
    94,7 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
O arabaya biraz zor teyp bulursunuz. Bulursunuz da teyp çerçevesi satılmıyor her yerde.
Elektroniğe merağınız varsa bunu yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O arabaya biraz zor teyp bulursunuz. Bulursunuz da teyp çerçevesi satılmıyor her yerde.
Elektroniğe merağınız varsa bunu yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternette var bir sürü teyp örneğin bu neden olmasın ki? Ben bunun arabayla uyumsuz olduğunu nasıl anlarım. Soru cevap kısmında 2006 fiesta ile uyumlu olduğunu söylüyor satıcı.
www.hepsiburada.com/piranha-7735-radyo-bluetooth--usbsd-kart-mp3-alar-teyp-p-HBV00000NDRJ2?magaza=%c4%b0ND%c4%b0R%c4%b0M+BA%c5%9eLADI&url_src=and-product-detail

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı