Fiesta üretimi durdu mu?

Yakın zamanda kasa değiştirecek olması lazım. O yüzden ülkemize gelmiyor olabilir. Birde Fiesta ve Focus modelleri Amerika fabrikasında üretilip, ithal ediliyor. Ek gümrük vergileri sebebiyle de getiril(e)miyor olabilir.

Yakın zamanda kasa değiştirecek olması lazım. O yüzden ülkemize gelmiyor olabilir. Birde Fiesta ve Focus modelleri Amerika fabrikasında üretilip, ithal ediliyor. Ek gümrük vergileri sebebiyle de getiril(e)miyor olabilir.
Vay hocam siz buralarda mıydınız, uzun zamandır göremedim forumda. :D Şuan Fiesta için paketler birleştirilip orta bir yol bulunarak Style olarak paket sunuluyor. Kasanın değişeceğini nereden öğrendiniz? Bu son kasa tutmadı gerçekten. Ön tarafı biraz Aston Martin'e benzetip iyi etmişler. Özellikle krom panjur çok iyi duruyordu. Ama arkası çok berbat.

Kasanın değişeceğini nereden öğrendiniz? Bu son kasa tutmadı gerçekten.
Kasa değiştirmekten kastıma makyajda dahildi aslında. Bu nesil Fiesta 2016 yılında çıkmıştı, o yüzden yakında makyaj veya kasa değişimini bekliyordum ki 2020 yılında makyaj yemiş zaten. Makyajla da teorik olarak kasa değişmiş olduğu için o terimi kullanmayı tercih ediyorum. :D

Orta yol olarak sunuluyorsa büyük ihtimalle gümrük vergileri ile alakalı bir sorundan dolayı o şekilde getirtilmeye çalışılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı