FIFA 14 2022 Süper Lig yaması var mı?

Eswaii

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım iyi olmadığından dolayı FIFA 14 oynayacağım ama Süper Lig olmadığı için yamalara baktım ama hiç yeni transfer yaması vb. bir şey bulamadım bildiğiniz yeni transfer yaması var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunumu arıyosun

özür dilerim bakmamıştım biraz daha araştıram bulursam yazarım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
2022 bulamadım bu var en yeni

Teşekkür ederim zaten normalde PES 2017 oynuyorum YouTube'da hep FIFA rebuildleri görünce benim de yapasım geldi bu yüzden FIFA 2014 indirdim daha yenisi yoksa yapacak bir şey yok 13-14 sezonundan daha yeni sonuçta kadrolar.

Hocam çıkalı 8 sene olmuş, ölmüş o oyun artık. 22 yaması kursan bile pek sağlıklı olmaz bence.

Aynı adamın yeni bir videosunu buldum (2020) onu deneyeceğim yapmak isteyenler içinde linki bırakayım.
Hocam çıkalı 8 sene olmuş, ölmüş o oyun artık. 22 yaması kursan bile pek sağlıklı olmaz bence.

Biliyorum ama yukarıda dediğim gibi rebuild yapma hevesim var bu yüzden sistemimde kötü olduğu için FIFA 14'e başvurdum biraz da olsa yeni bir TF yaması bulsam yeterli olur benim için.

Bu yamaya bak derim
FIFA Infinity Patch 14 |

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…