mabcitayfa92
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar, hatırlarsanız "Fifa 14 Sağ Analog Çalışmıyor" diye bir konu açmıştım. Bu sorunu çözümünün de regedit üzerinden isim değiştirmek olduğunu söylemişim. Bütün tuşlar çalışırken şimdi apayrı bir sorun çıktı
R3 tuşu SELECT tuşu'nun görevini üstlenirken, L3 tuşu da START tuşunun görevini üstleniyor. Bu tuşların görevlerini değiştirmek için oyun içerisinden Button Data adlı dosyayı Not Defteri ile açtım ve oradan örnek veriyorum:
AddMap PC_CONTROL_BUTTON10 VB_AI_START
AddMap PC_CONTROL_BUTTON10 VB_FE_START
ve
AddMap PC_CONTROL_BUTTON12 VB_AI_L3
AddMap PC_CONTROL_BUTTON12 VB_FE_L3
yazıyordu. Ben de button 10 içerisindeki START'ı silip yerine L3 yazdım ve button 12 için de tam tersini yaptım. Bunun işe yaramasını bekliyordum fakat olmadı. Başka çözümleriniz var mı? Bu tuşların görevlerini nasıl değiştirebilirim?
Arkadaşlar cevap vermenize gerek kalmadı, tuş görevlerini motioning joy programıyla değiştirdim, sorun çözüldü, bari bu bir çözüm konusu olsun
AddMap PC_CONTROL_BUTTON10 VB_AI_START
AddMap PC_CONTROL_BUTTON10 VB_FE_START
ve
AddMap PC_CONTROL_BUTTON12 VB_AI_L3
AddMap PC_CONTROL_BUTTON12 VB_FE_L3
yazıyordu. Ben de button 10 içerisindeki START'ı silip yerine L3 yazdım ve button 12 için de tam tersini yaptım. Bunun işe yaramasını bekliyordum fakat olmadı. Başka çözümleriniz var mı? Bu tuşların görevlerini nasıl değiştirebilirim?
Arkadaşlar cevap vermenize gerek kalmadı, tuş görevlerini motioning joy programıyla değiştirdim, sorun çözüldü, bari bu bir çözüm konusu olsun