FIFA 14 patch zorluk sorunu

Öncelikle konu yanlış yerde. Ve patch denilen olay korsanda olmuyor mu?
Eğer öyleyse korsana destek vermiyoruz. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
FIFA 14'ün kilit noktası kanat oyuncuları. Hızı ve top sürmesi 87+ oyuncuları kanatlara koyarsanız ve santrfor olarak da boyu 185 veya üstü kafa vuruşu 75+ bir adam alırsanız maç kaybetme ihtimaliniz neredeyse yok.

Öncelikle konu yanlış yerde. Ve patch denilen olay korsanda olmuyor mu?
Eğer öyleyse korsana destek vermiyoruz. :)

Benim oyunum orijinal patch denilen olaysadece oyuna bir şeyler eklemek demek böyle 2020 gibi gözükmesi mesela.

FIFA 14'ün kilit noktası kanat oyuncuları. Hızı ve top sürmesi 87+ oyuncuları kanatlara koyarsanız ve santrfor olarak da boyu 185 veya üstü kafa vuruşu 75+ bir adam alırsanız maç kaybetme ihtimaliniz neredeyse yok.

Bir maç attım ben benim takımım Barcelona karşı takım denizli spor ama oyuncu messiye yetişiyor.

Bir de ben orta seviyede gende yeniyordum ama patch i indirdikten sonra öyle oldu.
Sonra 20 oynayanlara mı bağlanıyorsunuz? Anlayamadımm.

Mesela benim bilgisayarım FIFA 20 için yetmiyor bende 14 oynuyorum onda da böyle garip hisstetiğim için 2020 oyunundaki menüsünü falan indiriyorum aynı menü oluyor bende keyifleniyorum işte :D.

Benim oyunum orijinal patch denilen olaysadece oyuna bir şeyler eklemek demek böyle 2020 gibi gözükmesi mesela.

Bir maç attım ben benim takımım Barcelona karşı takım denizli spor ama oyuncu messiye yetişiyor.
Oyun ayarlarında rakibin ve kendi takımınızın hızını, dayanıklılığını, şut isabet oranını vs. ayarlayabiliyorsunuz. Kendi takımınızın hızını otomatik olarak atanan 50'den 75'e, rakibin hızını da 50'den 40'a alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı